geçmiş olsun hocam ya valla üzüldüm bunlar artık biliyorlar tesisatlı arabaları takip ediyorlar dikkat etmek lazım gerçekten..tekrardan geçmiş olsun hocam..
yeditepe üniversitesinin önünde arabamın camını patlatarak içindeki garmin 255wt gpsimi ve jvc kd-av7100 in-dash teybimi çaldılar kaskodan sadece orjinal teyb parasını alabilicem siz siz olun teybi kaskoya işletin alarm takın hatta camlara güvenlik filmi çekin yoksa gündüz vakti cadde madde dinlemiyor itler patlatıyorlar...
geçmiş olsun hocam ya valla üzüldüm bunlar artık biliyorlar tesisatlı arabaları takip ediyorlar dikkat etmek lazım gerçekten..tekrardan geçmiş olsun hocam..
geçmiş olsun kardeşim aslında bu tip insanlarrı .......den tavana asacan bide millete izletecen ********leri
Bagımsız yargımız boyle bagımsız oldugu surece af cıkar bunlarda ısıne devam eder 2003-2011 yılında hırsızlık,kacakcılık,fuhus gıbı suclarda cıddı bır artıs olmus acaba nıye basındakı hırsız oldukca sucun cezası az olunca bırakın korkmayı ınsanı tesvık edıyorlar resmen carptıracan hırsızı 30 yıla afsız yada kesecen elını bıdaha oluyormu mıllet cocugunun rıskından kesıyor bırılerı calsın dıye
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
geçmiş olsun böyleleri gittikçe artıyor maalesef...
geçmiş olsun en iyisi kaskoya işletmek...
TSİ Jetta.
Geçmiş olsun...
eyvallah sağolun tahmin ediyordum ama ne zaman olacağı hakkında fikrim yoktu
Geçmiş olsun, nerde durursam durayım teybin kafasını çıkarıp torpidoya koyuyorum.
Konu kaptan_ahab tarafından (04/03/2011 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
geçmiş olsunn
Çok geçmiş olsun...
valla üzüldüm:/
benımde indash ım var ama en koyusundan cam filmide mevcut içerisi hiç görünmüyo..bu sekılde korumaya çalışıyorumgecmıs olsun
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun kardeş geçen yılda benim arabanın camını kırıp çantamı çaldılar ********ler ehliyet kartlar felan 2 ay sonra bir çanta bulduklarını ve içindeki adresten bana ulaştıklarını söyleyen 2 kopuk telefon açıp bana verdiler kalanları tabi amaçları birşeyler kopara bilirmiyiz hani bulduk ulaştırdık manasında hırsız oldukları her hallerinden belli idi ********lerr yemiş gibi görünüp aldık kalıntıları çektim gittim...
Geçmiş olsun kardeşim,********ler yapar,sonra da ser kalır yakalanınca.
gecmiş olsun
obsessed the red
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..
Geçmiş olsunAllah onları bildiği gibi yapsın..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri