Benzin fiyatları yüzünden Punto'ya geçmeme vesile olan eski aracım:
Bu da yeni, ekonomik, rahat, teknolojik Grande Punto'm. Herhangi bir modifiyesi yok. Sadece anahtarını piano black yaptım. Bir de sislerde ve farlarda Osram breaker ampul var
İki aracın da parlaklıkları yoğun uğraşlarım sonucudur. Subaru da çok hafif kusurlar kalmış olsa da Punto profesyonellerin yaptığından da profesyonel oldu![]()
Ankara'da subarusunu satan bılge
En akıllısını yapmışın
I ' m c a p u l i n g . . .
sattıranlar utansın....
ikiside güzel araç Allah kaza bela vermesin...
Sağolun cümlemize![]()
maşallah subaruyu görünce puntoyu göremedim
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın
biraz hantallık durumu oldumu?![]()
TSİ Jetta.
sende kar yağdığında sokağa fırlayanlardansın demekhayırlı uğurlu olsun subiş e üzüldüm
![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Hantallık, duramamak, yol tutuş konuları başlarda biraz zorladı tabii. Ancak sessizlik, konfor (Subaru'mda coilover vardı. Taşın üzerinden geçince belimde hissederdim.), ekonomi gibi konularda kendimi avutabiliyorum. Tabii ki Subaru'ya göre çok çok hantal bir araç. Ancak beklediğimden çok daha iyi performansa sahip. Yani ben totosunu kaldıramayan, uzun yollarda sollama yapamayan (Subaru'da bir sollamayı aşağı yukarı 1.5 saniyede yapıyordum.) bir dizel bekliyordum ancak çok şaşırttı. Eski-yeni iki aracımda turbolu olduğu için kullanım devrine alışığım. Punto 2000-3500 arası beklediğimden iyi yapıştırıyor. Impreza'nın turbosu 3000 de dolar 7500'e kadar kafa kaldıra kaldıra, içerdekileri nefessiz bırakarak hızlanırdı. Bir tek o duyguyu ve sesi özlüyorum zaten
Kar yağdığında otomobil farketmeden sokağa fırlıyorum ama Subaru'yla fırlamanın tadı ayrı oluyordu tabii. Yakın bir arkadaşımda da 03 WRX vardı. İkimiz çıkar Yıldız yokuşu buz tuttuğunda oraya giderdik. Yolun ortasında durur, arkamızdaki trafiği de durdururduk. Sonra biz kalkar giderdik, arkadakiler kalkamazlardı![]()
bir bilkentli daha hoşgeldin Deniz haftaya bilkent buluşması yapıyoruz bekleriz
hangi bölümdesin?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hoşbulduk. Haftaya Adana'da olma ihtimalim var. Eğer gitmezsem seve seve gelirimCTIS bölümündeyim.
sizin bölümdede epey gpci var![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Evet kırmızı bir tane daha park ediyor. Her zaman temiz oluyor. Fırsat bulup kaç zamandır yıkayamıyorum aracımı, utana utana park ediyorum![]()
bendede daha once focus st vardı geçen sene için km de 500 bin yakınca puntoya geçmiştim insan eski arabasını nekadar cok yaksada özlüyor elbet ama zamanla puntoyada alışırsın güzel araba ben sattım gerçi
I ♥ Punto
kazasız belasız kullan deniz kardeşsubaruya benzin koyduğun gibi punto'ya mazot koymaya kalkma sakın tamammı
![]()
Valla Punto fiyatına göre nefis bir araç. Bazı kullanıcıların bahsettiği araç içinden gelen takırtı-tukurtularla ya da city modu arızalarıyla falan da hiç karşılaşmadım. Şu an için inanılmaz memnunum. Subaru'nun sertliğinden sonra Mercedes gibi geliyor
Koysam da almaz zaten. Subaru uzun yolda 9-10 lt/100 km yakıt tüketimine sahipken (şehir içi kullanımda 220 TL gibi bir fiyata dolan deposuyla 400 km yapabiliyordum.), Punto'yla çok ağır şehir trafiğinde 6-6.5lt/100km yakıt tükettiriyorum. Şaka gibi![]()
subaru'n çok hoşmuş gerçekten, ama devir ekonomi devriPunto'nu güle güle kullan, çok güzel maşallah.
Maşallah 2 araçta çok hoş.Hele subaru daha bi hoş
Kazasız belasız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri