slm bende 1.3 diezel g.b var sabah kırmızı ışıkta beklerken birden km saati 140 çıktı geri indi sebebini bilen varmı acaba
slm bende 1.3 diezel g.b var sabah kırmızı ışıkta beklerken birden km saati 140 çıktı geri indi sebebini bilen varmı acaba
zaman zaman bendede oluyor nedenini çözebilmiş değilim daha
zaman zaman derken nekadar sıklıkta birde sorun yaratıyormu(
günaydın arkadaşlar.
bende hiç olmadı ilk defa duyuyorum
3 aydı 3 kere falan yaptı. herhangi bir sorun yaratmadı müzik sesi yükselince fark ediyorum zaten bir bakıyorum ibre aşağı doğru iniyor![]()
daha önce bu konu konuşulmuştu serviste yazılım güncellemesi yapılması gerekiyormuş
bencede sanki beynin resetlenmesi gerekiyomuş gibi geldi ama nereye kadar çözüm olur bilinmez tabi arabamda anfi vardı çıkışları yandı geçen gün biryerinde kısa devre yoktur sanırım demi![]()
demekki ayda 1 kere yapıyo benim daha alalı 1 ay oldu)
yazılım güncellemesi yapılması gerekiyor, sanırım...
Merhaba arkadaşlar şuan aynı sorun bendede var. Düşük hızda giderken ibre 160a vuruyor müzik sesi açılıyor sonra tekrar aşşa iniyor. Müziğin sesinin açılması nedeni cd çalardaki özellikmiş. Hız yükselince teybin seside yükseliyor. Ben aracı yetkili servise bıraktım ama arızanın nedenini bulamadılar. Ayrıca aracı cihaza bağlayıp teste çıktık, araçtaki km saati 50 ile gittiğimizi gösterirken bağladıkları cihaz 150-160 ile gittiğimizi gösteriyor. Eminim sizin araca bağlasalar sizin araçtada bu olur. Umarım siz halledersinizde bende çözümü bulurum![]()
Daha önce bu konuyla ilgili başlık açılmıştı forumda yanlış hatırlamıyorsam... Sorun serviste yazılım güncellemesiyle çözülmüştü diye hatırlıyorum.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Bende de 2006 modeli var garantisi bitti servise gitsem ücret alıyorlarmı yazılım için yoksa ücretsizmi yapıyorlar?
benim görüşüm arkadaşlar bu araçlar elektronik burda yapılmaması reken şey dışardan hiç bir elektronik cihazların uzman kışıliler harıcınde elektrik tesisatına eklenti yapılmaması
ne ilginç sorunları var ya bizim arabaların![]()
Tum hepinizin sorunu yazilim guncellenmesi eksik bir yazilim hatasi var tekrardan guncelleyerek sorunu giderebilirsiniz garantisi bitenler dahi iyi niyet kapsaminda halledilibiliyor ..
gp süprizleri ne enterasan ya
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri