olur hocam sıkma canını ben 3 arabadan döndüm böle hemde baya uzaktı...
bugün 17750 tl, 39000 km ,2008 1.4 fire active puntoyu expertixe soktum, değişen yok ama komple boyalı sağdan kazalıymış. yürüyeni ve motoru cok iyiymiş ama tabiki almadım.![]()
olur hocam sıkma canını ben 3 arabadan döndüm böle hemde baya uzaktı...
bence hayal kırıklığına uğramaman lazım. o model bir arabayı zaten 17.750 gibi bir rakama bulman imkansız. expertize giderken bile fiyatının düşük olmasından arabada sorunlar olduğu belli.
sana arabamı yoktakma kafana
TSİ Jetta.
bence ii etmişsin alma satarken sıkıntı olur bi de expertize sokmadan veya bir yere göstermeden almayın tramer kaydını mutlaka baktırın
yorumlarınız içimi açtı sagolun. tramer kaydı temiz çıktı demekki sanayiyi görmüş araç
valla ben arabamı alırken bir parça değişen ve solda sürtmeden dolayı iki kapı boyalı aldım. tüm işlemler yetkili serviste yapılmış. yetkili servis ustası çok temiz yapılmış, motor yürüyen on numara dedi. yapılan işlemlerin tutarlarını inceledim ufak rakamlardı, yani kazalar büyük değildi; hatta hasarsızlık bozulmadığından kasko geçmişi de temizdi.
umrumda bile olmadı.... fiyat iyiyse ve istediğn arabaysa pek te önemli değil aslında. noterden çıkar çıkmaz birinin gelip göbekten sana girmeyeceğinin garantisi mi var sanki?
Konu smartmavi tarafından (25/02/2011 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
bence araç alırken iyi tanıdığın ve işinde uzman bir kaportacıyla beraber incelerseniz aracı daha sağlam olur. çünkü ben alırken yetkili serviste ekspertiz yaptırıp sıfır hata diye aldığım GP aracımın sağ arka kapısı ve bagajının boyalı olduğunu satarken öğrendim... durum çok sinir bozucu oluyor... aracı bana satan yetkili servise, 2006 model 1,4 fire active aracımı 19000 liraya geri verdim. ya dedim alacaksınızı bu aracı dediğim fiyattan, ya da ben sizi mahkemeye vericem mümkün olan her merciiye şikayet edeceğim bayinizi dedim.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri