muhtemelen araç viteste çalıştırdınız, kendisi otomatik boşa attı; vites kolu auto'da iken ekranda N görüyorsanız uyarı veriyor.
Tahmin edeyim; sonra siz frene basarak vites kolunu bir kez ileri ittiniz ve ses kesildi.
Doğru mudur?
Merhaba arkadaşlar aracımla yaklaşık 32 km yaptıktan sonra aracımı park ettim Aracı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum mar konumunda ışıkların sönmesini beklemeden çalıştırdım normalde bu şekilde çalıştırıyordum yanlış olduğunu bu gün öğrendim ışıkların tamamı söndü fakat duologic arıza aşığı yaklaşık 10 sn yandı ve sonra söndü sizin bu konudaki görüş ve tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim.
muhtemelen araç viteste çalıştırdınız, kendisi otomatik boşa attı; vites kolu auto'da iken ekranda N görüyorsanız uyarı veriyor.
Tahmin edeyim; sonra siz frene basarak vites kolunu bir kez ileri ittiniz ve ses kesildi.
Doğru mudur?
Arıza olabileceğini sanmıyorum çünkü arıza olursa vites arızası kırmızı yanıp söner sesli uyarı verir ve ekranda DUALOGİC VİTES KUTUSU ARIZASI yazar ayrıca vites geçiş yapmaz.
Belki Şanzıman yağından kaynaklanmış olabilir 2 ay kullanmadisanız ve birden çalıştırınca yağlanması biraz zaman almış olabilir diye tahmin ediyorum
punto evolution
evet aracı viteste çalıştırdım fakat çalıştırdıktan sonra hemen boşa aldım ama duologic arıza ışığı diğer ışıklarla beraber yandı ve onlardan yaklaşık 10 sn sonra söndü normalde onlarla beraber sönüyordu bir de bu güne kadar aracı direk kontağı çevirerek çalıştırıyordum mar konumunda 1-2 sn bekletmiyordum acaba ondanmıdır dedim bilemiyorum bu gün bayağı kafam karıştı.
Yok aracı 2 aydır kullanıyorum sadece bu gün 32 km yol yaptım park ettim ve hemen çalıştırmaya kalkınca bu sorunla karşılaştım
Şimdilik bir sorun yok. Siz arabanızı çalıştırmadan önce ışıkların sönmesini bekleyin ve boşa alarak çalıştırın hiçbişey olmaz.
teşekkür ederim .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri