bi bahtsızlıktır gitti bugün! shel istasyonuna güvenerek karşıya geçtim. dönüşte shelle uğradım ama kalmamış sonra gittim bankaya gidip ogs e alayım dedim baktım 40 lira ücret(gayet iyi) sonra 30 lira en az dolum dediler hık mık dedim hadi bari giren şemsiye açılmaz olayı dedim. sonra da 30 lira kgs ıvırzıvırı filan istediler oha çüş diyerek almadan çıktım. nihayetinde köprü üzerinde kgs bürosuna daldım lanet olsun diyerek. bir baktım ki 50 tl ye çıkarmışlar!!!! allahım ya iyice delirdim almadım o sinirler ne yapcam etcem diye düşünürken arabada poşet aramaya başladım plakayı kapatmak için ama nafile of of of yani. en sonunda bastım kaçak geçtim. sonra arabayı park ettim koştum kgs ye kaçak geçişi ödemek için,vay arkadaş bir baktım 8 gün evvel bir ceza daha varmışeniştem saolsun. adam dedi ki git kendine bi işbank vs vs kgs kartı al dedi cezalı ödemssin vs vs dedi.
hani bu kadar anlattıktan sonra sizden ricam şu şimdik işbank kgs kartını alınca ben ödemeyi nasıl yapacam??? yani kaçak geçiş ödemelerini