üstelik iki depodan sonra servise gidilecek ayar yapışacak biraz daha düşer tahminimce
arkadaşlar merhaba lpg taktırdıktan sonra ve arabamı aldıktan sonra ilk defa uzun yol yaptım ve veriler şöyle sizce de kilometre başına uygun mu
yapılan toplam yol : 353 km
Harcanan lpg : 65 lira
65 / 353 = 0.184 lira km başı bunun 50-60 km si şehir içinde kullanıldı.
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
üstelik iki depodan sonra servise gidilecek ayar yapışacak biraz daha düşer tahminimce
bence gayet iyi dizelden az yakmış...
kesinlilke çok iyi ..
dediğim gibi servise girecek ve galiba kalibrasyon yapılacak belki bu da biraz daha aşağıya çeker. en azından ben öyle umut ediyorum![]()
süper...
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
ahmet benden cok iyi degerler benim bakım zamanı gelmiş sanırım filtresini değiştireyim enjektörleri temizletmede kararsızım ama surekli opet kullanıyorum katkılı oldugu icin zaten temiz tutuyor deniliyor sadece filtre bu işi götürür mü acep
mustafa dediğim gibi bugün konya ya gidip geldim toplam 300 km şehir içinde de dolaştım toplamda 65 yakmışım güzel yaktı allah var ben korkuyodum haftaya da ayara girecek tekrar
Lpg nin litresini nekadardan aldınız?
Yani merak ettiğim kaç litreyle 353 km yaptınız?
Benim aracım yaklaşık 71,00 lirya doluyor yani 33-34 litre alıyor. 2,130 liradan ve şehir içi (ANkara) 375 km yapıyorum.
BY Turbo SPORT 150 HP
yaklaşık olarak 29 litre yaktı galiba aygazdan aldım lpg yi 2.23 den
güzel rakam...
TSİ Jetta.
benimki biraz fazla yakmış o zaman sizinki uzun yolda daha az yakar
Zamanla azalır bence..Sonuçta yeni takılmış... Havalar ısınsın dahada düşer.. Ben yaz aylarında aynı litreyle 390km felan yapıyorum yaklaşık olarak.. Birkerede 420 km yapmıştım. İlk ve son oldu zaten. Hala nasıl olduğunuda anlamış değilim.. Benden habersiz biri gaz mı bastı ne olduysa![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
acaba nasıl kullandınız arabanızı? yani aşırı hızlanmalar yaptınız mı? ortlama kaç km hızla gittiniz?
çünkü ben ayın 5 inde ortalama 7.6 lira yaktım 100 km başına uzun yolda ve yolda 170 ide gördüm 90 lada gittim yani yol nasıl elverdıyse öyle gittim. araç fabia 1.4 comfort
ben ereğli konya arasında gidip geldim yol zaten düz ortalama hızım 110 km idi bende 90 da gördüm 150 de ama tabiki devir yüksekti. aşırı hızlanma yoktu pek dediğim gibi genelde yol düz olduğu için genelde 100-120 arası seyretti hız göstergesi
bende konya icinde deniyorum suan tek diş yanıyor 220 km de 80 daha giderse benim icin iyi bi rakam olur yol bilgisayarı da 6.5 gosteriyor. ahmet sen dikkat ettinmi yol bilgisayarın ne gosteriyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri