spor yaylar takıldık sonra ve 1-2 rutus işlerimlerinden sonra ki güncel fotograflarım...umarım beğenirsiniz ben beğendim şahsen)
spor yaylar takıldık sonra ve 1-2 rutus işlerimlerinden sonra ki güncel fotograflarım...umarım beğenirsiniz ben beğendim şahsen)
Jantlar güzelmiş
Bendede 5cm Eibach var ama bu kadar inik gibi durmuyor kafayı sıyırıcam![]()
Maaşallah güzel olmuş aracınız...
walla ben cok ınmesını ıstemıyordum aslında ıstedıgmde oldu bızım aıle bıras kalabalık.3-4 kısıyle ıyı olur dıye dusundum..
sen yayları sıfır aldıysan belkı bırasda olsa ılerleyen zamanlarda ıyıce oturabılır dıye dusunuyorum ama emın deılım![]()
Yayı takalı nerdeyse 3 ay oldu
Benim araba genelde 2 kişi ile yolculuk yapar arada sırada 3 e çıkar o yüzden fazla sorun teşkil etmiyor alcaklık, zaman bulabilirsem kestiricem güzelim Eibach ları indiricem daha fazla![]()
pekı kac jant ve lastık var sende?
Güzel olmuş iyi günlerde kullan.
eywallah saol..![]()
17" 205-40-17
Ama 205-45-17 yapıcam
orhan ne yapacaksın 45 yanak lastiği hoş olmaz bence
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
eibach ların düşürme oranı hr lere nazaran daha azdır..ayrıca kestirmeni tavsiye etmem kaptan
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Ya 40 yanaklar çok sert geliyor yardım zaten 1 tanesinide
Eibach'larıda kestirmezsem orjinallerini kestirip kullanmayı düşünüyorum aracı indirmem şart sevmiyorum yüksek olunca
güle güle kllan...
TSİ Jetta.
güzel olmuş güle güle kullan...
yani bencede yaylarını kestırme derim spor yay zaten bıde kesılırse hos olmas dıye tahmın edıyorum..ben arabayı ılk aldıgımda demekkı leylek e bınıyormusumsımdı kurbaga gıbı zıplayarak gıdıyorum
![]()
super olmus.
Hadi Abisi .)
araca jantlar yakismis yaylarida koyunca bebek gibi olmus masallah nazar degmesin![]()
kazasız belasız kullanın...jantlar arabaya yakışmış...
eywallah arkadaslar sızlerden gelen yorumlar sevındırıcı allah sızede kaza bela vermesin..![]()
aga jantlar yakışmış Allah kaza bela vermesin inşallah...
Her TÜRK asker doğar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri