Uzun zamandır yapmak istediğim, fakat garantinin bitmemesi dolayısı ile gerçekleştiremediğim beygir artırma işlemini nihayet yaptım. Uygulamayı yaptığım yerde ölçümü gerçekleştirecek cihaz olmadığı için dışarıda yapılan ölçümde Puntomun 90 hp civarında olduğunu gördük (Tam sonucu alamasakda ölçümü yapan usta 90 hp olduğunu söyledi) Sonuç gerçekten çok güzel. Arabamda hissedilir derecede güç artışı ve yakıt düşüsü gerçekleştirdi. 75 hp tüm punto sahiplerine tavsiye ederim. Fiat grubu araçların bazı elektronik servisini gerçekleştiren Candeniz ltd. de 350 TL (pazarlık yapılabiliyor) ücret karşılığı puntom 90 hp oldu.
İlgilenler için Cevat bey : 0 216 417 06 21
İdaeltep / İst
hayırlı olsun hocam. ilerleyen günlerde performans hakkında tekrar bilgi sağlarsan sevinirim.
hayırlı olsun güle güle kullanın 350 liraya yapılan iş ne kadar sağlıklı olur bilinmez yaptıranlardan uzun vadede olumsuz sonuçlar duymuştum inşallah siz yaşamassınız
hayırlısı olun dikkatli kullanın bakımlarını daha sık yaptırın bence...
Bu isler oldu bitti demekle olmaz, ya stock 90'lik bir GP ile deneyin yada mutlaka bir dyno ciktisi elde edinin.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
hayırlı olsun fiyat da iyiymiş...
Güle güle kullanın siyah duman atıyor mu araç?
hayrlı olsun..
TSİ Jetta.
hayırlı olsun ..
Arkadaşlar uygulamayı yapan Şirket Fiat Otomobil Elektroniğinde Yetkili servislerden biri. Güveniliriliği hususunda sorun olmadığını düşünüyorum. Performansı tatmin edici düzeyde. Yakıtı en az %10 düştü. Kış lastikleri olduğu için tahmin etmek biraz daha güç. Gaza yüklendiğimde çok az siyah duman atıyor.
Konu fatihsen67 tarafından (18/01/2011 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.
candeniz elektronik+10 fiat tüm beyin ve dijital gösterge tamiri yapan ve fiatın kullanmış olduğu bırebır orjınal arıza tesit cihazını satan çok iyi bir firma çünkü abim osmaniye fıat özel servisi sahibi ve bu tür arızaların tamiri ve cihaz temini için candeniz elktronik ile çalışıyor bugüna kadar bir sıkıntı yaşamadı dıye bılıyorum
Hayırlı olsun, Yalnız nacizhane aklıma takılan bazı hususlar var. Aydınlatırsan sevinirim.Candeniz madem o kadar kapsamlı iş yapıyor, neden bi test ortamı kurmamış.usta ölçümü nasıl yaptı. araçla bi tur atıp "tamam bu 90bg" mi dedi. dışarda millet o kadar para harcarken 350 tlye 13bg birden nasıl artış sağladı. Sadece yazılımla ve hava filtresiylemi oynadı.Gerçekten sağlıklı bir ortamda böyle bir artış yapıldıysa kutlarım. güle güle kullan.
Sadece yazılım. Araçta 15 hp güç artışı oldu. (ölçümü dışarıda yaptırdım)Bunu yakalayabilmek için 3 kez yazılımı yeniledi. Test için neden gereken ölçüm cihazlarına sahip değiller bilmiyorum. Sanırım bu işi extra olarak görüyorlar.
Konu fatihsen67 tarafından (19/01/2011 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı Uğurlu Olsun.. güle güle Kullan Adaş Hemde Soydaş D:
Vayyyyy, FATİH ŞEN. isim ve soyisim aynı görmüştüm ama bunların puntiş hayranları olanına rastlamamıştım.![]()
yalnız nerdeyse mesaj sayılarıda aynı olucakmış![]()
hayırlı olsun.güle güle gazlayın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri