Puntolarda ömür biter bu lanet sesler bitmez. İstediğiniz kadar uğraşın, sesleri yoketmeye çalışın, mutlaka yine bir yerden çıkacaktır.
Arkadaşlar evo yu alalı 1 ay oldu , kalariferi çalıştırıp ısınmaya başlayınca ayak tarafından gıcırtı sesleri gelmeye başladı , servise götürdüm kalorifer peteğimi dedi radyatörü mü dedi neyse ondan ses geliyormuş, konsol açılacak ve o parçanın etrafı sabitlenecek dedi ve bu kronik birşey çok oluyor puntolara gibisinden bişey söyledi, konsolu açtırmak pek istemedim ve çıktım, gıcırtı sesini kesmek için tavsiyesi olanlar varmıdır ?
Puntolarda ömür biter bu lanet sesler bitmez. İstediğiniz kadar uğraşın, sesleri yoketmeye çalışın, mutlaka yine bir yerden çıkacaktır.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Konsolu açtırmanıza hiç gerek yok forumda herkesın basına gelmıstır kı on dakıkalık bır ıslemle sorun çözülüyor servise gittiğinizde aşşagıdaki linkteli gaz pedallarının ordan geldiğini söylerseniz eminim hallederler
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...geliyor-2.html
bu ses bende gelmiyor ?
Medosa götür ön konsolu acsınlar rahat ol keserler sesi benimde kalorifer kazanı değişti orjinali gibi montajlamışlar.
EVOEVOEVOEVOEVO
geçen bakıma gittiğimde heryerinden ses geliyor pişmanım dedim . adam baktı hoca ne diyon sen ilk defa bir puntodan ses yüzünden şikayet edeni duyuyorum deditamam kolay gelsin dedim çayımı içmeye devam ettim
umarım ses kesilir. bende bir kapılardan tıkırtı (ayar ile geçti) 2. si klimadan bilye sesi gibi çok az ses geliyor fan dönerken fazla duyulmadığından üstelemedim zaten serviste de.
normaldir bu arabalarda gıcırtı eksik olmuyor
TSİ Jetta.
evo çıkalı kaç ay oldu forumda bir ton konu oldu ben bu konuları hiç görmedimarabayı almadan önce göreydim iyi olucaktı
![]()
Bizim Evodanda ses gelmiyor,ne tıkırtı ne gıcırtı maşallahı var...
az önce bir yere kadar gittim geldim şimdide huuuuuuuuuuuuuuuuu diye bi ses geliyo derinlerden ama nerden bilmiyom
o ses için iki kez gittim servise birdaha yapmaz diyorlar ama motor ısınınca yıne yapıyor sesı. ben servıse gıtmeye utanıyorum onlar yapamamaktan utanmıyor. tarifte ettim nerden geldiğini ama nafile. bende bırzamanlar masallah hıc ses gelmıyor demıstım demezolaydım 2 gun gecmeden ses gelmeye basladı![]()
benim kapıdan veya camdan rüzgar sesi geliyor. pes artık dedim..
böyle bişi yaşayan var mı ?
arkadaslar gaz pedalinin yaninda vites konsolunun devami olan bir kapak var o kapagin altinda kalorifere gelen sicak su borulari var onlar gicirdiyor servise gidin en fazla yarim saat suruyoo aslinda 10 dakikalik is girdisi ciktisi yarim saat kronik bir ses cok ufak bir detay atlanmis sikinti yapmayin servisler cozuyo problemi
benim arabamdanda o lanet ses geliyordu, artık o sesi duymamak için müziğin sesini açtıkça açardım.. servise götürdüm daha gıcırtı der demez usta hemen bişeyler söyledi yandaki çocuğa, çocuk direksiyonun altındaki plastik kapağı kaldırdı bişeyler yaptı sesi kesti, 1 ay rahatlayabildim ancak, tekrar başladı... demek bu ses opsiyonel değil standartmış)
evet arkadaşlar sonun gitti o gıcır gıcır gelen sesten 10 dakikalık bir operasyonla kurtuldumservise gidin 10 dakkada çözerler
başka bıyerımden ses gelmior insallahta gelmez
Hayret ediyorum doğrusu. Benim 2006 model gp den gram ses gelmiyor.Sizin 2010-2011 model araçlardan nasıl ses geliyor gerçekten anlamıyorum.Benim kulağımda mı sorun var acaba.Yoksa tıkırtılar dikkatimi çekmiyor mu acaba ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri