son resimler eklenmiştir,, artık fırcalara girmiyoruz ıslak bezle leke ve tortu kalmayacak şekilde siliyoruzhatta üzerine agaçlardan damlayan sakızlar mütiş bir parlaklık sağlıyor fakat bu parlaklığı elimdeki fotograf makinası ile görüntüye sağlıklı olarak yansıtamıyorum
yeni resimler 8. sayfadadır
https://forum.grandepuntotr.com/gara...garajim-8.html
Konu yolcu27 tarafından (26/12/2010 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir.
Maşşallah.Güle güle kullanın![]()
Punto Evo alımları başlıyor demek yavaştan. Kazasız, belasız, cezasız kullanmanız dileği ile..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
maşallah
kazasız belasız günlerde
hayırlı olsun
güle güle kullanın.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Diğer donanım özellikleri ve fiyat bilgisi alabilirrmiyim mümkünse ?
öncelikle herkese teşekkür ederim umarım hayırlı günlerde kullanırız, hepimiz gibi.
https://uploaded.to/file/3ortae
punto evonun katalogundan standart ve opsiyonel özelliklere bakabilirsiniz bu katalogda active 1.4cc 77 bg lik versiyona opsiyonel olarak Start&stop ve spk (safety plus kit) dahil benim alacagım araca. renk olarak ellerinde pastel kırmızı vardı ve hoşuma gitti içiyle dışıyla çok hoş, araştırdıgım kadarıyla motorunun ekonomikliği ve orta dereceli performansı ile 25500 e alabilecegim sıfır araçların en iyisinin bu oldugu düşünüyorum. aracın Aralık ayı baz fiyatı 29bin tl bunun üzerinden fiatin standart 2 bin tl indirimi ile 27 binden satısa sunuluyor, fakat ben öğretmen indirimden yararlandm ve birazda pazarlık(Bahşire) yaparak bu fiyata indirdim ve ocakta teslim alıcam malum 1 hafta için 315 liralık vergiyi es geçmemek lazım.
Aldıktan sonra burada ayrıntılı fotograflarını ve incelemelerimi paylaşmayı düşünüyorm. en gec 5 ocak 2o1o tarihinde aracı teslim alabileceğimi umuyorum.
hayırlı uğurlu olsun kardeş
hayırlı olsun.kazasız guzel gunlerde kullanın.
Harika görünüyor. Aldıktan sonraki fotoğraflarını da merakla bekliyorum. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim.
Hayırlı olsun
çok büyük bi merakla ilk tepkilerinizi bekliorum bi çok kişinin aksine görüntüsü bana çok hoş geldi bu modelin bakalım memnun edecek bi araçmı... hayırlı ugurlu olsun
Farklı bir puntoHayırlı olsun Ali, kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun kazasız belasız ggüle güle kullan![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
hayırlı olsun![]()
iyi günlerde kullanmanız dileğimle.. kazasız belasız günler diliyorum
Hayılrı olsun.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin şıkır şıkır çok güzel gözüküyoYalnız şu fiat'a akıl sır erdirmek mümkün değil madem aynaları gövde renginde yapıyosun kapı kollarını da aynı renk yapta tam olsun değil mi? Ne yani kar mı ediyolar siyah yapınca...
gaziantepli oldugumdan dolayı siyahla kırmızının uyumu çok hoşuma gidiyor. Gaziantepspor renkleriKırmızı şehitlerimizin kanı, siyahta matem diye biliyorum yada ben böyle hissetmek istiyorum. Dilekleriniz için teşekkür ederim, bende çok merak ediyorum acaba insanların tepkisi ne olacak kırmızı iddialı bir renk sonucta
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri