doğan arıza fan rezistöründe olabilir bir soketleri gevşekse yine aynı sorunu yapar
Beyler kalorifer 1-2-3 te çalışmıyor. Fakat 4 te çalışıyor. Bunun nedeni ne olabilir. ?
doğan arıza fan rezistöründe olabilir bir soketleri gevşekse yine aynı sorunu yapar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
dijital klima saolsun
I ' m c a p u l i n g . . .
bende analog klima var...
aynı sorunu ben de yaşamıştım 1-2 ay önce...
torpidonun altında fan soketi gevşemiş onu sıktık düzeldi...
dijitallerde aynı mıdır bilmiyorum...
geçmiş olsun...
Digital değil. Analog 4 te çalışıyor. 1-2-3 te tık yok.
geçmiş olsun aynı sorun arkadaşımın başına gelmişti.. 123 iptal 4de çalışıyordu.. elektrik soketinde oluşan oksitlenmeden olduğunu söylemişti.. temizleyip soketi sıkıca taktıklarında sorun giderilmişti..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Dün çalışmıyodu bugün açtım çalışmaya başladı.Acaba soketlerdeki gevşeklikten mi kaynaklanıyor.?
Arkadaşım rezistans bozuk bozuk derken kırık (çatlak) servıse goturursen parçayı komple değiştirmek isterler buda en az bı 100 lira demek ama işinin ehli bi elektrık ustasına goturup sorunun resıstans ta oldugunu tüplü lehim ucuyla usttekı parcanın lehimlenip iletkenliğinin saglanması gerektıgını soylersen tabı ustada bunu ukalalık olarak adletmez ise 10 liralık bi el emeğiyle problemini çözersin
Geçmiş olsun
Bir durup bir çalışması çatlagın temasından kaynaklanıyor soketı elledıgınde çalısmasının sebebıde yıne aynısı kablo gerilerek rezistansa baskı yapıyor çatlak birbirine temes edıyor ve çalısıyor sende soket arızalı sanıyorsun
Konu alpercabuk tarafından (18/12/2010 Saat 10:36 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri