arkadaşlar artık tam olarak aranızdayım 2011 model beyaz punto evom 14 aralıkta teslim aldım ilk izlenimlerim süper bir araba tek kelime ile resimleri haftasonu eklicem arkadaşlar![]()
Grande Punto S5 1,3 Multijet
Full Kit
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile
TSİ Jetta.
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan,aynı renk tercihimiz var,çok şık duruyor metalik beyaz Evo lar......
hayırlı olsun...
Hayırlı olsun nasıl gaza bastımı koltuğa yapıştırıyo demi![]()
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. arabayı nezaman sipariş verdiniz acaba?
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Hyırlı olsun
Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız suruslerresimleri bekliyoruz
aracı 14 aralık tan yaklaşık 3 ay önce sipariş verdim ve mustafa kardeş aracın rengi pastel beyaz metalik deil
deniz kardeş alırken biraz şüpheliydim 1,3 motor gidermi biraz diye ama hakikaten yapıştırıyor
çagatay kardeş çok 35 bin liraya aldım ama aracın 1,3 dynamic modeli 34 liraydı ve tanıla oldu böyle yoksa 39 bin tl idi fiyat
saolun arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum
Konu burak6230 tarafından (16/01/2011 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.
Full Kit
hayırlı uğurlu olsun aracınız.. kazasız belasız.. biraz fiyatı yüksek ama sağlık olsun..
hayırlı olsun güle güle kullanın.
1.3 evosu olanlar ; aracın kalkışından memnun musunuz arkadaşlar, çok ağır sanki.
evet kalkışta özellikle motor ısınmamışken hantal
dizelin kalkışından çok fazla performans beklemeyin ama motor sıcakken tatmin ediyor![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
hayırlı uğurlu olsun....
kalkış yavaş olabiliyor ama vitesi artıkdıktan sonra hissediyorum hızlanmayı, clio'ların arkada kaldığını görünce kendi kendime gülümsüyorum![]()
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle..
hayırlısı olsun darısı benım basıma beklıyoruz martı gelecek ısalllah =)
saolun arkadaşlar ama aracın 1 özelliginden çok memnunum hızlandıkca grandeye göre yere yapışıyor çok seviyorum ve fiyat pahalı diyen arkadaşa söylüyorum benim aldıgım zaman aracın liste fiyatı 34 bin tl idi 1,3 dynamic modeli şu an ise 37 bin tl şanslıymışım diyorum vallahi
Full Kit
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri