ooooooooo hoşgeldiin ufukcuuum..hadi gelsenize yanıma yaaaa...ama uyariim doktor raporum var 2 gün konuşmamam istiratii..gelince siz konuşursunuz ben dinelrimBEKliyorum..
arkadaşlar şuan mehmet (femoli) arkadaşımızın yanındayım sizinle tanışmak isterim tanışmak isteyen arkadaşlarla ufak bir buluşmak yapalım :ok:
ooooooooo hoşgeldiin ufukcuuum..hadi gelsenize yanıma yaaaa...ama uyariim doktor raporum var 2 gün konuşmamam istiratii..gelince siz konuşursunuz ben dinelrimBEKliyorum..
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
hoşbulduk zeynepcim şuan arabamın işleri var ama büğün yanına gelicem seninle tanışmak cok isterim zeynep yanına gelsem şu 2006 gp lere format atıyormuşsunuz onuda yaptıra bilirmiyiz
valla servis 14.30 akadar açık yetişebilirsen yaptırırıs..![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
zeynep şu anda ufuk buradada versiyonda ne gibi bir değişiklik var diyor
ok.servise soruorum şuan...![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
tamam sor bir bakalımm sana zahmet olacak
nooldu ne konuştunuz...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
ne olsun aracı görmek istediler bazı gp ler kabul ediyormuş bazıları etmiyormuş
ufuk abi yine neler yaptırıyorsun araca. merak ediyorum. haftaya görücem nasıl olsa.
***GFB***
Ufuk, tanışmak isterdim ama mesajını yeni gördüm! Birazdan da nöbete gitmek için çıkacağım!Yarın da buradaysan karting olayına sen de gel, tanışmış oluruz!
![]()
ufuk femoli kardeşe herşeyi yaptır GP yi gelince görelim bakalım nasıl olmuş
kıskanacağız ama ne yapalım sabır edip ankaraya gidene kadar senin arabayla idare edeceğiz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri