200 tl ye cok dıyenlerı duymustum..... Eger 20000 km de balata degısırse siz 100000 e kadar 5 kez balata degısırsınız.... Cıkan balataları alın bır puntocuya hayrına verınuzak durulacak servıs demekkı......
Geçen haftasonu küçükyali birmotta 20.000km bakımı yaptırdım 450tl tuttu, fren balataları değişti, hatta ekpertiz yaparken daha önce değişmemiş büyük olasılık değişmesi gerekir dediler, bence gerekip gerekmediğine bakmadılar bile direk değiştirdiler. Bence abartı fiyatlar alıyoruz ve sadece garanti devam etsin diye yetkili servise gidiyoruz. Bu araçlar için 400-500 lira bakım masrafı çok yüksek bana göre. Neticede 1,5 saatte bakım bitiyor ve fren balata değişimi dahil 150 lira işçilik ödedim, çok yüksek.
200 tl ye cok dıyenlerı duymustum..... Eger 20000 km de balata degısırse siz 100000 e kadar 5 kez balata degısırsınız.... Cıkan balataları alın bır puntocuya hayrına verınuzak durulacak servıs demekkı......
Daha geçen hafta yaptırdım 1.3 multijet 20.000 Km bakımı 320TL tuttu motor temizleme ve parlatmada hediye uygulandı fren balataları kontrol edildi daha gider dediler.
Zaten balata azaldımı ışık yakıcak kitapçıkta mevcut keşke değiştirmetseydiniz
Konu zafer murat tarafından (10/12/2010 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri