Acaba motor yemısmıdır...
Fiat / Punto / 1.3 M.jet Active / GEL VATANDAŞ BU FİYATA BU PUNTO KAÇMAZ sahibinden.com'da
Acaba motor yemısmıdır...
Fiat / Punto / 1.3 M.jet Active / GEL VATANDAŞ BU FİYATA BU PUNTO KAÇMAZ sahibinden.com'da
Hadi Abisi .)
motor yapılmıştır heralde ya da yapılması gerekiyordur
ucuz punto arayan arkadaşlar vardı alsınlar bu arabayı fiyatı çok uygun milletin arabasına fiyatı yüksek diyorlar ucuzuda böyle kaliteli olur![]()
Taksi olarak hiç yakışmamış o renk o araca orjinal hali gibisi yok.
300bin kmgrur duydum multijetimle
![]()
Artık Fiorinolu
arkadaşlar şayet bakmlıysa o arabanın daha en az bi 150-200bini var multijeti tek geçerim alıp köşeye koysak mı napsak bilemedim parça parça satsan daha fazla para eder![]()
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
ben adamı arayıp sorucam motor yapıldımı diye merak ettim![]()
300 BİN fakat bir 100 bini kalmış yarım rektefiye girebilir..
Filo arabası olarak multijet 260 bin km görmüşlüğümüz, 450 bin küsür duymuşluğumuz var.![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
bizde bakımlı mjetler var 70 lik 380.000 km de daha motor yemedi
ben satarken mjeti 100 bin üstü çok diyolardı buna nederlerdi acaba..
birkaç ay önce bindiğim takside km sayacını gördüğümde çok şaşırmıştım 400.000 'i geçmekteydi...taksici amcamızla konuşmamızda ben böyle motor görmedim kardeşimmmmm 400.000'i geçtik ama tık yok motorda diyordu...hatta o sıralarda bende araç aramaktaydım...adamın bana tavsiyesi abi hiç bu arabalar km arama al bi taksi çıkması ver tektefiyeye en az bi 150.000 daha garanti kullanırsın diye tavsiye ediyordu![]()
izmirde benzeri bir ticari araca binmiştim(270000km mjet) sesi değişmişti artık saat gibi saymıyordu. Genede şöförle konuştuğumda sadece bakımları yaptırarak bu kmlere geldiğini hiç yolda bırakmadığını çekişininde çok etkilenmediğini belirtmişti.
geçen seferki ikeada buluştuğumuzda gelen polislerin doblonun kmsine gözüm takılmıştı 385.000 civarıydı motoru sesi değişmişti tabi ama o kadarda normal bence...
çok sağlam motor şu multijetler periyodik bakımları zamanında yaptınmı 500bin bile gider ama o kadar kim kullanır meçhul![]()
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
bızım bursada kendı tıcarı taksımız var su an durakda 450000 km yı devırmıs bır kac doblo var hıc bır sorunları yok su ana kadar ve bu arabalar kısın uludag cıkıp ınıyor dag yolunda basıncdan dolayı motorların sısme durumu olabılıyor sısme derken gaz yeme olayı dusuyor multıjet motorun dayanıklılıgını sız dusunun arkadaslar ve 500 bını gecmıs cok albea bılıyorum bursada dolmuslarda
300 bin km bence normal, asagi yukari tum yeni nesil dizeller bu kmyi asabiliyor. Ford-PSA grubunun 1.4 dizeli de Hyundai-KIA'nin 1.5 dizeli, Renault-Nissan 1.5 dizeli bir cok ornek var ve cogun da 300 bini rahat asiyor.
Saglam olmayan dizel motor yok gibi..
bızde su an dacıa var motoru clıo 65 byg lık dızel 350 bınde hıc bır sorunu yok bı sefer enjektorlerı temızlettık sokturup
araca tek elden binersen km de hiç bi sorun çıkarmaz bence tabi binmeyide bileceksin. ama farklı biri binse dahi fark ettiriyor sorun cıkarabiliyor.
bagaj yokki bu araba taksiye uymaz ondan satıyodur
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Geçenlerde birtanede Ankarada gördüm. Kızılay istikametine doğru gidiyordu...
BY Turbo SPORT 150 HP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri