arkadaşlar kısmetse bende aranıza kaltılmak istiyorum evo dinamik dizel düşünüyorum. extra olarak da kit düşünüyorum sizce 1000 lira farklı ile sırf şu hi fi için istiyorum.hi fi li arabası olan arkadaşlar bunu normal evo dan ne farkı var .

1-fark bu paraya değermi ?
2- extra olarak teyp de bir değişiklik varmı?
3- usb portu normal versiyonunda varmı ?
4- sub varmı ?
5- anfi varmı ?
6- başka sizin diğer versiyonuyla ilgili farkı nedir. ?

aslında çok fazla gümbürtü düşkünü değilim dışarıya sarsıcı basslar gitmesinede gerek yok. zira bedenlle böyle bir sistem beklentimde yok. fakat temiz ses ile keyifli bir müzik verebiliyormu ?

diğer konu tom tom ön hazırlık. aslında navida alacağım fakat bu tom tom olmayacak. çünkü araştırmalarım sonucu nexte karar kıldım. zira derdim tom tom un ön hazırlığı nexte için uygunmu. yani o konsoldaki tom tom için ayrılan yere next cihazını yerleştirebilirmiyim.? yok sa hayalmi. yok sa sonradan takma naviler gibi camamı yapışır. bu arada servisde tom tom lu araç içinde 1000 lira istediler (topkabı fiat) sizce üzerindeki gelen tom tom ne derece başarılı ve bu paraya değermi. kaldıki üst model bir navi 700-800 lira. bu konularda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum tşkler.