gaLadrieL'inki kesin birinci geLir![]()
Evet arkadaşlar..tembeller,üşengeçler,Grande Puntolarına iyi bakmayanlar!!
En pis araba benim diyorsanız Garaj bölümümüzde başlayacak,sitemizdeki paylaşımı,arkadaşlık ve dostluk ortamını daha güzel bir noktaya taşıyacak yarışmalarımızdan ilkini başlatıyorum,katılın...
Adaylar en fazla 4 resim ile katılabilir.Başvuru süresi Cumartesi 00.00 da biticek ve siteye online üye bombardımanın olduğu pazar günü(özellikle akşamı) oylamaya başlayacağız..
Bu yarışma; son dönemdeki tartışmalarla soğuyan havayı yumuşatmasının yanı sıra ,tembellerin kendilerini deşifre ederek belki de eleştiriler sonrası arabalarına daha iyi bakmalarını sağlayacak. En önemlisi de eğlenceğiz,yarışacağız..Ödül ise t-shirt(çaktırmayın herkese vericez zaten) haydi dostlar başlayalım.Başvurularınızı bu başlıkta yapabilirsiniz gerekli düzenlemeri biz yapacağız.
gaLadrieL'inki kesin birinci geLir![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
+ birmilyon on yüz bin ikiyüz katılıyorum ve tek geçiyorum![]()
Ya aradaşlar galibi belli olacak yarışmalar yapmayın.
Elbette Gizem 1 nci olacak
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
femoli de iddalı ve beni unutuyorsunuz!!!
buarada photoshop yassak! aman diyim şike teşvis vs yapmayalım![]()
hihhhh yedum sizuuu
ay iki dakka başka tarafa baktım, bak yine arabam "pis" kategorisine girmiş.. yahu siz adamı çıldırtırsınız, şimdi şeytan diyoki in aşağıya, akşam akşam temizle puntişi, şölee parlat çek resimlerini, ibreti alem-e göster.. Allahım yarabbim yaaa
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
gizem, fiat'ın sana maiL attıgını söyLemiş miydin, forumdaki arkadaşLara?
araba çok bakımsız oLdugundan, fiat firma isminin zedeLenmemesi için aracı geri istemiş![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
he he he yok yok arbayı koruma derneği şikayet etmiş gizemi
yaw shopar anlamadım benim araç nasıl iddalı yada başka bişi demek istedin benmi anlamadım![]()
bak vallahi yolucam hepinizi... üstüme iilik sağlık ya, ay resmen arabamın adını çıkardılar pis diye... bi defa nazar çekiyo, nazar.. öle kıpkırmızı gezince :p
yahu daha bugün kuş pisletmiş diye hemen görür görmez sildim ayak üstü.. ne pisi yaa, Allah Allahh
gelin de bakın kardeşim, kapının önünde mislerrr gibi duruyo puntişim, hıhhhh
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ben senin erdiye söylediğini sandım ki birmilyon on yüz bin ikiyüz katılıyorum ve tek geçiyorum başındaki + yı görmedim ve yarışmaya katıldığını ve kendini tek geçtiğini söylüyorsun. o yüzden bilent abinin sonucu belli yarışlar yapmayın demesine cevaben bizi unutma dedim.
he he he he benim aracı pis gören veya görüntüleyen arkadaşlara xenon kit hediye edceğim bu kadar iddalııııı
yok be şaka bu sefer xenon için arabaya işerler bunlarhe he he
akılma gelmedi değil.xenon için değer.![]()
ben demedimmi sen taaa ordan düşünüyorsun bunlar hemen şimdi yaparlar valla
YOK ÖLE BİŞİ ŞAKA YAPTIM HEE![]()
ya evet doğru ya keşke fotosunu çekseydim birinci olabilirdin...
arkadaşlar ankara numune hastanesinde bir arkadaşım var onun puntosundan daha pis araba olacağını sanmıyorum kızın arabası nın boyası tamamen kuş pisliklerinden cilası ise toz ve çamurdan oluşuyor. ben o arabayı görünce çok üzülmüş niye yıkatmıyorsun deyince kim 1 saat yıkamacıda bekliyecek diye cevap verdi. perşembe günü kısmetse ankaraya geliyorum femoli hocamın çayını içmeye de gidecem
Tüh be, şu başlık bir gün önce açılsaydı tüm ödülleri toplardım beee...
Yine de yarın bir kaç fotoğraf çekip şansımı deneyeceğim!:zuhaha:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri