femolide vardı hala varmı bilmiyorum.
Selamlar Memleket sınırlarımız içinde Dectane ürünleri satan bir yer varmıdır bilen duyan , aşağıdaki linkteki farlar kafama çok yatıyor ama almanyadan getirtemem sanırım , eş dost olsa hallederim bir şekilde ama hiç tanıdıkda yok oralarda . Dectane bağlantılı bir firma bulabilsek rica minnet biraz fazla para getirirler ama ben nette çok aradım bulamadım .
Dectane - DAYLINE Scheinwerfer Fiat Grande Punto 08-09_TFL-Optik_chrom
femolide vardı hala varmı bilmiyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kardeş farlar benimde hoşuma gitti iyi keşfetmişin.şuda çok güzel duruyo.
Dectane - DAYLINE Scheinwerfer Fiat G.Punto 2005-2008_TFL-Optik_black
Puntolojik
femoli abide daylight var diye biliyorum yani şundan
Dectane - DAYLINE Scheinwerfer Fiat G.Punto 2005-2008_TFL-Optik_black
femolidekiler daylight diye geçiyor benim verdiğime benziyor aynısı diyebiliriz sizin gönderdiğiniz linkteki çok güzel ama türkiyede satışı yok yukarda ozzy femolide var demiş ben ona söylemek için link koyup femolide bundan var demiştim
kardeş youtobe açabiliyorsan bu farla ilgili örnekler var.Bende kafayı takmak üzereyim![]()
YouTube - Grande punto con dayline 2
Puntolojik
yolladığın linkteki farlar izmirde magazası olan bir arkadasımda var yurtdısından getırtmeye gerek yok yani ayrıca verdigin linktekinin siyah zemınlı olanı
fiyat ne peki?
Yaff youtobe den baktımda manyak duruyo.
Konu JASMINE tarafından (02/11/2010 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Puntolojik
sahibinden. srkshop yazıp sanal magazadaki ilanlara bakabilirsiniz. serkan girgin 532-4852599
DECTANE Dayline Fiat Grande Punto Ledli Farlar sahibinden.com'da
arkadaslar farları yazın canlı gördüm gerçekten inanılmaz güzel görünüyor aracıma alacaktım ama bana pahalı geldi açıkcası.. ama farlar çook güzel burdaki resimdekinden daha güzel oldugu kesin
Siyah zeminli istemiyorum sanırım SRKSHOP dan bahsediyoruz onu az önce bende gördüm sahibinden üstünden satış yapıyorlar yarın arayıp görüşücem orjin dir umarım yükseklik motoru vs olması gerekli orjinalse görüşücez bakalım yarın
arkadaşlar bi örnek daha.Hasta oldum fara beaa
YouTube - Grande punto Dayline
Puntolojik
evet SRKSHOP valla ben niyetlendim yazın mağazada elime aldım farları baya inceledim süper duruyor. ama dediğim gibi fiyat bana çok geldi almaktan vazgeçtim.
Konu JASMINE tarafından (02/11/2010 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
valla junyan angelden kat kat daha güzel duruyo bence.
Puntolojik
fiyat çok ya toplu alımlarda fiyat düşermi acaba 2 araç garanti![]()
Mercek kaliteside junyanlara göre üstün sadece görntü değil yani , kaliteli bir ürün junyana 450 - 500 verene kadar buna 650 veririm hertürlü
hatta girebilirse foruma girsinde bize yardımcı olsun uygun fiyat söylerse kesin 2 takım alıcam benimle beraber başka puntoyada takıcaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri