Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Sizce Fiat Grande Punto İyi Bir Tercihmidir ?

Mustafa Temiz
    Fiat Tipo Slx 1.6 ie / AC Scratch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

Standart Sizce Fiat Grande Punto İyi Bir Tercihmidir ?

selam arkadaşlar

Öncelikle foruma yeni katıldım. İsmim Mert. 4 kişilik bir aileyiz. Bir aile arabası arıyorum. Tercihlerimde 1. olarak fiat grande punto bulunuyor. Fakat punto ile ilgili yeterli bir bilgiye sahip degilim. Forumda ve diger baska forumlarda grande puntoların direksiyonlarında city motor sorunundan 2006 2007 modellerde oldukça fazla şikayet eden var. Fabrikasyon bir hata oldugunu söylüyorlar. Fakat değiştiripte tekrar aynı sorunu yaşıyanlarda oldukça fazla. Bir city motor 2.000 TL civarında servis degiştiriyormuş. O yüzden bir punto dan biraz sogudum diyebilirim. Bu forumdada sabit konu olarak açılmış. Fakat bu city motor u her arızalandıgında servis degiştircegini sanmıyorum. Sizce de öylemi ?

Gelelim performans konusuna. Benim ve babamın fazla bir hız merakımız yok. Normal bir otobanda 130-150 km/h arası yapsa bizi tatmin eder. Sizce punto bunun için yeterli bir araçmıdır ?

Yorumlarınız benim için çok degerlidir. Bir punto almadan önce kullanıcılarına sormak istedim. Herkese iyi forumlar dilegimle...
    Konu Scratch tarafından (30/10/2010 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

130-150 km/h GP nin tüm motor seçeneklerinin otobanda rahatlıkla seyrettiği bi aralıktır...kaldıkıi sizin tercih ettiğiniz motoru yazmamışsınız bu hız aralığı bandı çok çok yukarılara çıkıyor t-jet, starjet ve m-jet ile ...

Mustafa Temiz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

bi starjet var 16,750 17 bine anlascak gibiyiz. Fakat benzinli 50 binde ?

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı Scratch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar

Öncelikle foruma yeni katıldım. İsmim Mert. 4 kişilik bir aileyiz. Bir aile arabası arıyorum. Tercihlerimde 1. olarak fiat grande punto bulunuyor. Fakat punto ile ilgili yeterli bir bilgiye sahip degilim. Forumda ve diger baska forumlarda grande puntoların direksiyonlarında city motor sorunundan 2006 2007 modellerde oldukça fazla şikayet eden var. Fabrikasyon bir hata oldugunu söylüyorlar. Fakat değiştiripte tekrar aynı sorunu yaşıyanlarda oldukça fazla. Bir city motor 2.000 TL civarında servis degiştiriyormuş. O yüzden bir punto dan biraz sogudum diyebilirim. Bu forumdada sabit konu olarak açılmış. Fakat bu city motor u her arızalandıgında servis degiştircegini sanmıyorum. Sizce de öylemi ?

Gelelim performans konusuna. Benim ve babamın fazla bir hız merakımız yok. Normal bir otobanda 130-150 km/h arası yapsa bizi tatmin eder. Sizce punto bunun için yeterli bir araçmıdır ?

Yorumlarınız benim için çok degerlidir. Bir punto almadan önce kullanıcılarına sormak istedim. Herkese iyi forumlar dilegimle...
    city motoru, araç garanti dışı olsa bile fiat tarafından ücretsiz olarak değişitiriliyor. ona kafanızı takmayın.
    önce motor seçeneğinizi sonrada hangi donanımı alacağınıza karar verin, sonra aramaya başlayın

performans konusu ise; otobanda kesintisiz (çok uzun yokuş olmadığı sürece) olarak 150 - 170 km/s hızda seyrediyorsunuz 1.3 multijet 75 hp lik araçla.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Temiz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

starjet buldum. Bir tane egzotik kırmızı 95 beygir 50 binde. 16,5 16,750 gibi bi fiyata anlaşıcagımızı sanıyorum. Büyük kazası yokmuş. Sadece sol kapılar sürtülmeden kasko degiştirmiş. Anlaşırsak bu aracı alıcam. Yok anlasamassak 1.3 M.jet Dynamic, 1.4 Fire Active, 1.4 Fire Dynamic, 1.4 Starjet Dynamic, 1.4 Fire Fun
    5 kapı olma şartıyla bu modelleri düşünüyorum...

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Evet iyi bir tercihtir Türkiyedeki eli yüzü düzgün ufak otomobil sınıfında en güzel tercihtir. Motor gücü performans ve en alt modeldeki donanım fazlalıgı bile tercih etme sebebiniz olacaktır araştırın daha hesaplısı ve mantıklısı yok. Güzel araçtır kendileri tavsiye ederim sıfır ise daha çok tavsiye ederim.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Temiz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

şuanda 0 alcak kadar bühçemiz yok. Anca 2.eline gücümüz yeter Fakat bizim için fzla masraf çıkartmayan az yakıt tüketen ve birazda konforlu araç aradıgımız için puntoyu tercih ettik.Ama megane 2 hb 1.6 da alma ihtimalimiz var. Ama ilk tercihimiz punto. Bu arada yorum yapanlara teşekkür ederim.

MUSTAFA YİĞİT
    mgraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 52

megane alırsanız benzin istasyonu konusunda deneyimleriniz artar.bence yaklaşmayın bile

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

fiyatina,ozelliklerine ve modeline gore iyi bir tercihtir.yakit olarakta tuketim degerleride makul degerlerdedir.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Temiz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

arkadaslar kafama takılan tek şey city arızalandıgında aracın garantisi bitmiş olmasına ragmen mesela 2007 model bi punto da servis yinede bu motoru karşılıyormu ?

nevruz erdem
    never - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 AN 0138
    Edilen teşekkür: 239

Fiyat,performans, kullanım maliyeti olarak gayet iyi bir tercih grande punto uzman gorusleri için asagıdaki linklere de bakabilirsin

Fiat Fiyatları - Fiat Fiyat Listesi
    Otohaber - 'En Güvenilir Otomobil Portalı' - İkinci el karnesi: Fiat Punto/Grande Punto

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

arkadaslar kafama takılan tek şey city arızalandıgında aracın garantisi bitmiş olmasına ragmen mesela 2007 model bi punto da servis yinede bu motoru karşılıyormu ?
    Karşılar. Öyle bir sorun yaşadığınızda yağ değişimi falan yapın serviste karşılanır.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Temiz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

çok iyi o zaman en yakın zamanda temiz ve bana uygun punto bulup aranıza katılıyorum

İbrahim Gökhan Eroğlu
    igeroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 19

Birde puntoda ayrı bir sinerji var Cok seviyorum bu arabayı diger üst sınıf arabaları görüyorum ama punto bir baska geliyor aileden biri gibi sanki Çok mu duygusal oldu

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı igeroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde puntoda ayrı bir sinerji var Cok seviyorum bu arabayı diger üst sınıf arabaları görüyorum ama punto bir baska geliyor aileden biri gibi sanki Çok mu duygusal oldu
    duygusal değil hocam
    arabanın ön tarafına baktıkça bakasım geliyor. bir gün oluyor küfür eder gibi bakıyor ertesi gün mütevazi oluyor
    italyan işi biliyor tasarım konusunda. çok sade ama çok güzel bir tasarımı var GP nin.

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

hemde çok iyi tercih yapmış olacaksın... şimdiden hayırlı olsun...

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖMER EREN
    Ceday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 43

Grande Punto yu alınca onun basit bir araba olmadığını göreceksin zaten dış görünüşüne sürekli hayran kalacaksın yıkattıktan sonra tekrar aşık olacaksın içine oturunca ohhhh beee diceksin ufak tefek takırtı tıkırtı olur onuda boşvereceksin :=)

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

öncelikle hoşgeldin city sorununu dert etmene gerek yok fabrikasyon olduğu için servisler garantin olmasa bile değiştiriyorlar benimki 2006 model geçen sene servis değiştirdi parada almıyorlar isterlerse sakın verme zorunlu değiştirmek zorundalar

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Temiz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

hepinize teşekkür ederim. İçimde şimdiden punto aşkı kabardı. Araştırmaya başladık. Bi galerici arkadaşım var. Oda araştırıyor. Uygun fiyata bakımlı az km yapmış punto bulur bulmaz alıcam. Herkese iyi forumlar. İyi zaman geçirme dilegiyle..

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

hepinize teşekkür ederim. İçimde şimdiden punto aşkı kabardı. Araştırmaya başladık. Bi galerici arkadaşım var. Oda araştırıyor. Uygun fiyata bakımlı az km yapmış punto bulur bulmaz alıcam. Herkese iyi forumlar. İyi zaman geçirme dilegiyle..
    hadi bakalım hayırlısı.. Allah gönlüne göre versin...

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon