Abi sen evoyu satıp linea mı alacaksın?
Fluence den caydım yorumlarınıza göre.... Bugun fiata gittim ve 1.6 Dizel Emotion modeline baktım verdikleri fiyat ile fuluencenın fiyatı aynı neredeyse aynı özellikler var sayılır 39,500 dediler 105 beygir 6 ileri sizce ne yapayım..
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
Abi sen evoyu satıp linea mı alacaksın?
bence iki aracida test edin.gerekirse otoban gibi bir yerde kullanin.fluance in tipi biraz garip ama daha yeni model..
Anladım abi ama fiyat biraz fazla gibi geldi bana...
39500 tl cooook fazla.... fıat stratejı geregı buyuk bolumu orta ve alt sınıfa hıtap eden araçlar yapıyo...ben linea denınce alkımdan max 30000 tl gecırıyorum.... fiatın zaten ıncelersenız lux tabır edebılecegımız yanı vectra corolla cruze laguna ayarında bır aracı yok o yuzden bence lınea ve 39500 bırbırıne tamamaen zıt
o fiyatı gözden çıkardıysan 308 focus bravo astra gibi araçlara bir bak abi
fiyat biraz pahalı gibi, sitesinde bile emotion + 1,6 mjt 37 bin gibi...denemeden almayın göreceksiniz ki değer o özellikleri başka bi marka arabaya giydirdiğinizde fiyatları 45-50 000 lere çıkıyor ...biz de bir yakınımıza bu arabayı almayı düşünüyoruz ve kıyaslamaları objektif olarak yapmaya çalışıyoruz fiyat-fayda açısından... vw jetta mesela 50 bini geçiyor...fluence 45 binden fazla...gb...ve 1,6 mjt motorun şu anda sınıfındaki en güzel en verimli ve performanslı motoru olduğunu bilmeyen varmı ...290 nm 105 bg ve 300 nm torkla 120 bg elde eden standart başka bir marka gösterebilirmisiniz...tartın değerlendirin...karar sizin...bolşans...
fiat üst segmen araçlarını lancia, alfa gibi isimlerde piyasaya sürüyor.
40 bin gibi fiyat gözden çıktıysa 38 bine 1.6 multijet 120 hp bravo alınabilir ancak bir miktar bagaj kapasitesinden feragat ederek.
ha illaha sedan alınacak diyorsanız o paralara çok güzel D sınıfı ikinci el mondeo lar dönüyor.
2008 - 2009 model 1.6 benzinli (lpg uygulanabilir) selective donanımlı 30 - 40 bin km deki araçlar 38 - 40 arası gidiyor. hem yayla gibi araba hemde d sınıfı hemde tertemiz
-
benim elimde 50 bin tl para olsa giderim ikinci el dizel mondeo alırım.
40 bin bir linea için çok fazla.. o fiyata bir üst sınıf ve 1 yaşında birsürü güzel alternatif var
linea ya o paralar çok.2.elde değer kaybı çok fazla.ben tercih etmezdim
linea ve 39500 = çook pahalı
kesinlikle başka bi marka alırdım o fiyata.
Alıp 1-2 sene sonra satacaksan ve paranı seviyorsan reno al çünkü bizim milletin çoğu renocu fiat grubu 2. elde aman aman para etmiyor tercih edilmeme sebebi ile de ağır satılıyor ama renoyu hemen satarsın.
Yok ben 5-10 sene kullanacam dersen o zaman fransıza yanaşma bile lineanın üzerindeki multijet motor emsalsizdir ve seni %100 memnun mutlu eder.
Zaten hep demişimdir opel ve pejo ayrıca reno bana uzak allaha yakın olsun. Sebebi masraf açtıklarında ve servis hizmetlerinde bu markaların kendilerini mercedesten daha pahalı marka olarak görmeleri.
FİAT al mutlu ol ömrümce 5 fiat aracım oldu hiçbirinden huzurum kaçmadı strese girmedim ha 2. el satarken çok değeri düşüyor ama hangi aracın düşmüyor ki.
Ayrıca Linea ve Fluence kasa olarak çok çirkin yakınların sana ya biraz düzgün bir araç alsaydın barim o kadar paraya diyebilir.
Her şekilde hayırlı uğurlu olsun yeni aracın.
fluence daha mantıklı olur full paketse.
Aynen katılıyorum fluence güzel bir araç diye duymuştum ancak bizim millete şunu anlatmak zor tamam linea çok üstün bir araba olmayabilir ancak motor kusursuz ki 1.6 multijeti çok düşük devirlerde muazzam tork üretebiliyor ve emotion standart özelliklerini başka bir araçta istediğiniz zaman o bahsettiğiniz fiyatlardan eser kalmadığını göreceksiniz
reno deyip geçmemek gerek bizde 93 model broadway vardı 2001 e kadar sorunsuz bindik. 2001 model megane var masraf sadece bakımı diyebilirim. fluence almanız daha mantıklı olacaktır 39000 lirayı gözden cıkardıysanız. 2 arabada kullanılan malzeme ve işçiliğede bakın neden fluence dedigimi anlayacaksıınız. 2001 megane da kullanılan malzeme 2010 evoda kullanılan malzemeden kat kat iyi diyebilirim. fluencefluencefluence alternatif 308 yada corolla![]()
linea alacağın o paraya full focusda alabilirsin... benim fikrim.. karar yinede senin... bravoya o parayı veririm ama linea ya çok zor...
Yorumlarınız için saolun yani linea almayımmı?
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
o fiyata bizim k.baba ancak focus 2010 orta donanımlısı benzinli olarak alabildi...yani donanımı yükleyince nerden baksan linea emo + 1,6 mjt...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri