GünceL
Galiba Farklı bi iLan..
Arkadaşlar evde beslicem aslında büyümeyen köpek olsa daha güzel olcak ama köpek arıyorum var mı besleyen arkadasımız??
yavru golden
yavru Sharpie
yavru terrier
yada başka bi önerisi olan ?
eğer elinde olan arkadaşım konun altına yazarsa sevinirim. yada ilgilenen. tşkler![]()
Repair
GünceL
Repair
Nihat bir golden bulursan banada haber et yavru![]()
bende iyi sardım bu köpek işine hatta konu açmıştım
ama cins köpek bulmak zor çok para istiyorlar köpek beslemek içinde gidip ırkı kırık bir köpek almak istemiyorum...
Benim arkadaşımda golden var ama 6-7 aylık civarında olması lazım bide mesafe var tabi.
ya golden çok tatlı istiyorm ama işte yok kafayı yicem bi geçen sordm işte 700 dedi oha yani![]()
Repair
golden tuy doker arkadaslar ayni soydan labrador retriever i tavsiye ederim bende besledim.. su an bir arkadasim bakiyor.. yavrularini verdik maalesef..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
bende istiyorum ama büyüyünce beni yer diye tırsıyorum....
şimdi buldum ama Eskişehirdeymiş yani eser abi ve mehmet abisizin için olabilir. bende tüp taktırdıgımda arabaya gelip alabilirim yada otobüsle gelip alırım eskişehirde görüşeyim bi. 300 tl gibi bi ücreti var diyorr
Köpek / Golden Retriever / Golden Retriver yawruları sahibinden.com'da
Konu NyhatShu tarafından (01/11/2010 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.
Repair
isteyene benim köpeği verebilirimGPleri çok sever..
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
oha lan onemanyakmısın yer lan o bizi
![]()
Buradan bakarsanız ücret ödemeden bile bulacağınız kanısındayım![]()
Dostum bana izmir'i anlat, hüznüme biraz imbat kat.. Eski günlere geri dönelim, kederlerimi denizlere at..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bende ona baktım az önce, müthiş bi köpek..
Dostum bana izmir'i anlat, hüznüme biraz imbat kat.. Eski günlere geri dönelim, kederlerimi denizlere at..
bende terrier istiyorum, geçen gün pet shop da
sordum 1.000 euro dediler...![]()
Yavrularımız olunca inşallah bundan verebiliriz forumdaki isteyen herkese![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri