tam yerindesin.. Mehmet... aramıza hoşgeldin.. keyifli forumlar...
istanbul kocamustafapaşadan tüm punto sevenlere hayırlı geceler.ismim mehmet forum istanbuldaki bir teknoloji markette satış danışmanıyım.yaklaşık 2 haftadır foruma üye olmama rağmen işlerimin yoğunluğundan foruma yazacak vakti yeni bulabildim.son 2-3 yıldır içimde olan punto aşkı ayyuka vurduğundan beni anlayacak insanlarla bir araya gelmek istedim.umarım doğru yerdeyimdirherkese hayırlı forumlar ...
tam yerindesin.. Mehmet... aramıza hoşgeldin.. keyifli forumlar...
hoşgeldin mehmet keyifli ve aktif forumlar..
başka yer yokki..deliler mekanı burası
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoş geldiniz keyifli forumlar
İnsanLarda GüzeL OLan Yüzdür , Yüzde GüzeL OLan Gözdür.. Ama İnsanı İnsan Yapan AsLında Ağızdan Çıkan Sözdür.! Hz MEVLANA
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşgeldiniz
aramıza hoşgeldin mehmet.... 29 ekimde çalışmıyorsan Atoshow 2010 buluşmamız var... Bekleriz...
hoşgeldin, keyifli forumlar...
tüm arkadaşlarıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.gerçekten çok hoş buldum burayı.
orçun davetin için çok saol fakat 29 ekimde bizim avm nin yaş günü olduğundan çalışmak zorundayım![]()
Hoşgeldinizzzzz![]()
Puntolojik
Aramıza hoşgeldin mehmet bir punto sahibi olmadan önce buluşmalarımıza katıl ve araçlarımızın özelliklerini ve araçlarımıza neler yaptıgımızı yakından yaşamak senin elinde buluşmaslarımıza katıl ve içinde ki aşkı dahada arttıracıgından emin olabilirsin iyi formlar arkadaşım buluşmaları takip et görüşmek ümidiyle allah sanada en kısa zamanda en cincanlısından bir punto nasip etsin![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hoşgeldiniz. burada keyifli zaman geçireceğinizden eminim.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
tekrar hoşbulduk.benim de temennim o yönde en kısa zamanda bir gp alıp bir buluşmaya gelmek istiyorum fakat biraz titiz bi yapıya sahip olduğumdan hala aradığım tarzda bir araç bulamadım ama sabırla bekliyorum umarım tez zamanda seninde dediğin gibi cincanlı bi makınam olur![]()
Aramıza hoşgeldin, kazasız sürüşler, keyifli forumlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri