12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Bu araba nasıl sizce?

fatih elekoğlu
    fatihelekoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 3

Konu Bu araba nasıl sizce?

Arkadaşlar ben ilk defa araba alacağım ve grande punto almayı düşünüyorum.Aracın özellikleri bunlar araç 2006 model.19.500 istiyor siz grande punto kullanıcısı olarak ne diyorsunuz?

17 SSW JANT,BRİGSTONE LASTİK, ANGEL FARLAR, SİS FARI, ELEKTRİKLİ AYNA, OTOMATİK CAM, MERKEZİ KİLİT, ELEKTRONİK DİREKSİYON, KOL DAYAMA, DİJİTAL ÇİFT YÖNLÜ KLİMA, ELEKTRİKLİ BEL DESTEK, 4 AIRBAG, UZAKTAN KUMANDA, IMMOBILIZER,

ARACIN 90.000 BAKIMI VE TÜM AĞIR BAKIMLARI 99.000 km DE YAPILMIŞTIR: TRİGER SETİ, BASKI DEBRİYAJ BALATASI, FREN DİSKLERİ VE BALATALAR YENİ DEĞİŞMİŞTİR. TÜM BAKIMLARI DÜZENLİ YAPILMIŞ VE TEMİZ BİR ARAÇTIR

ARAÇTA KESİNLİKLE DEĞİŞEN YOKTUR.ORJİNALDİR.
    ARAÇTA SÜRTMELERDEN DOLAYI VE BİR KAÇ KUSURDAN DOLAYI BELDEN AŞAĞI BOYANMIŞTIR.

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

ARAÇTA KESİNLİKLE DEĞİŞEN YOKTUR.ORJİNALDİR.
    ARAÇTA SÜRTMELERDEN DOLAYI VE BİR KAÇ KUSURDAN DOLAYI BELDEN AŞAĞI BOYANMIŞTIR.

yemezler hocam bunları. galeri - alıp saıtıcı ayağı bu laflar
    başka araçlara yönelin.

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

öncelikle hoşgeldiniz kendiniz tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz

arabayı biraz daha açarmısınız hatta resim felan varsa daha iyi olur belki tanıyan vardır

fatih elekoğlu
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

araç bu resimdekidir.Ayrıca başka tavsiye edebileceğiniz kırmızı gp varsa bakabilirim.

Onur ÖZLÜK
    Hiperaktif onorom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 RA 975
    Edilen teşekkür: 112

Merhaba Fatih bey, madem ilk defa araba satın alcaksınız ilk önce acele etmemenizi tavsiye ederim. satıcı kişinin kim olduğunu bilmediğim için kendisi ve araba hakkında yorum yapmamız doğru olmaz. Fakat satıcı kişinin yazdığı bu bütün özellikleri aklınızda ilk önce iyi tutun. Gidin kendisiyle buluşun ve aracı bir Fiat servisine götürmeyi teklif edin. Satıcının söylediği değişimler yapılmışsa, söylediği yerlerin dışında boyanan değişen parça yoksa, kilometresi ile oynanmamışsa pazarlığını yapar gözle görülür veya motorda ustaların sesle duyulur bir kusuru yoksa el sıkışırsınız. Bu ekspertiz için servisler sizden 50-60 Lira gibi bir rakam istiyor. Naçizane tavsiyem hiç gocunmadan verin. Keza 50-60 liradan kaçıp 800-900 Lira masraf edersiniz...

En güzel örneği bizzat başıma geldi... Aldım beğendiğim araçları Kavaklıdere Oto'ya götürdüm. Adamın boyananı yok dediği arabada bırakın boyayı macunu KAYNAK çıktı Bir diğerinin orjinal 54.000 km dediği araç 2008'in şubatında 60.000 km bakımına girmiş Motor ve şase numarasından bütün araçların özgeçmişleri çıkıyor Daha neler var, biri boyanan yok değişen yok dedi, ön kaput sol çamurluk ön cam değişmiş... Sordum ki bir kadına çarpmış adam söylemiyor! Bunların bir çoğu orjinal Ankara arabası diye geldiler. Biri AVİS oto kiralama Küçükçekmece çıkışlı çıktı Daha neler neler O nun için nacizane tavsiyem babanızdan da alsanız bir servise götürün...
    Çık Depeme Bak Garşıya !
    Vur Gafama Yi Beynimi !

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fatih elekoğlu
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Önerileriniz çin teşekkürler.Zaten tecrübelerimizi paylaşmıycaksak bir işe yaramaz o yüzden herkes paylaşmalı bence.
    Bu arabayı çok beğenmiştim ama sonradan adamla sıkı pazarlığa girice işin rengi değişti.Dediğiniz gibi arabada başka işler de varmış.Mesela orjinal kilometresi 138binmiş ama 100000 yazıyodu.Boalar da tavan hariç bütün araçta var.Ayrıca kaporta işlem görmüş vs.
    Anlıyacağınız buz gibi soğudum.Dediğiniz gibi çok dikkatli olmak lazım.İlk arabamda hüsran yaşamak istemem.Başka araçlar da bakıyorum ama puntoyu çok sevdim ve kırmızı bir tane istiyorum.İnşallah iyisi denk gelir...

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

inşallah gönlünüze göre bir gp alırsınız..

Onur ÖZLÜK
    Hiperaktif onorom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 RA 975
    Edilen teşekkür: 112

Alıntı fatihelekoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önerileriniz çin teşekkürler.Zaten tecrübelerimizi paylaşmıycaksak bir işe yaramaz o yüzden herkes paylaşmalı bence.
    Bu arabayı çok beğenmiştim ama sonradan adamla sıkı pazarlığa girice işin rengi değişti.Dediğiniz gibi arabada başka işler de varmış.Mesela orjinal kilometresi 138binmiş ama 100000 yazıyodu.Boalar da tavan hariç bütün araçta var.Ayrıca kaporta işlem görmüş vs.
    Anlıyacağınız buz gibi soğudum.Dediğiniz gibi çok dikkatli olmak lazım.İlk arabamda hüsran yaşamak istemem.Başka araçlar da bakıyorum ama puntoyu çok sevdim ve kırmızı bir tane istiyorum.İnşallah iyisi denk gelir...
    Fatih bey araştırmakla çok isabetli karar vermişsiniz. Size tavsiyem hiç ama hiç acele etmeyin... Keza ben vaktim çok dar olmasına rağmen almam daha iyi dedim. Tertemiz bir araç ve sıfır kar lastiklerinide hediye aldım. Satıcı kişinin dürüstlüğü aracın geçmişinin ne olduğu da cabası tabi... Önümüz kış hiç acele etmeyin ikinci el otomobil fiyatları düşer, yeter ki sizin nakit paranız cebinizde olsun. Baktınız ki araç tertemiz ama adam düşmüyor rakamı, Al kardeşim tık para dediğiniz zaman biri olmazsa biri mutlaka el sıkışır merak etmeyin. İşte sabırlı olun çok çok sefasını sürersiniz. Fakat acele ederseniz hata yapma olasılığınız daha fazla... Tabi bunlar nacizane fikrimdir ama tecrübeyle sabittir. Benim dilim yandı bu sebeple söylüyorum... Son aracımı alırken de servislere ekspertiz için toplamda 150 - 200 lira harcadım ama helali hoş olsun onlara... Neyi var neyi yoksa döktüler... Keşke Ankara'da olsanız Kavaklıdere Oto Müslüm abi çok yardımcı oluyor... Görüşmek üzere....
    Çık Depeme Bak Garşıya !
    Vur Gafama Yi Beynimi !

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erdinch -
    Erdinch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

yaklaşık 4 aydır piyasayı takip eden biri olarak, istanbulda 5 6 arabaya gidip baktım. satıcılara bu konuda malesef çok fazla güvenmemek gerektiğini öğrendim. serviste ya da sorgulamalarda kesinlikle söylenmeyen şeyler çıkıyor. o yüzden cevaplarda arkadaşların da demiş olduğu gibi bu işin özü sabır. fiyatlar konusunda düşeceği de yok önümüz bayram fiyatlar bu seviyede kalır aralık gibi bi düşüş sözkonusu olabilir kanımca. allah hepimize hayırlısını versin.

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

en kısa zamanda gp lenmenız dılegıyle gonlunuze gore bulursunuz ınsallah.bende aracımı sattıgımda arabanın hangı parcasında ne yapılmıssa soylerım cunku kımse bana arkamdan laf soylemesın dıye,kufur etmesın dıye.gercı sız dızel bakıyorsunuz mesela bende t-jetımı satıyorum.forumdan bır arkadasla gorusuyoruz kendısıne arabanın gocuk olan noktalarının fotograflarını gonderdım.ıstesem arabada nokta hata yok derdım ama ondan sonra yalancı duruma duserdımkı bu da bana yakısmaz.gecenlerde bır abımıze bır arac baktık.aracta bır degısen,tavan boyalı dendı,ama arac komple degısmıs.

fatih elekoğlu
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Keşke herkes sizin gibi dürüst olabilse.Acele etmeme konusuna katılıyorum ben de öyle yapacağım.Bakalım artık hayırlısıyla buluruz bir tane.Zaten öğretmenim ve okula servisle gidip geliyorum.Çarşı için de Rize gibi ufak bir yerde yaşadığımdan ve çarşıda oturduğumdan araç çok gerekli değil.Açıkçası yaza kadar alayım da gerisi çok önemli değil benim için.O zaman kadar da kırmızı bir gp bulurum inşallah...

V.Seyhun Akar
    seysey37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850
    Edilen teşekkür: 219

öncelikle hayırlısı olsun,arkadaşlarında dediği gibi işin başı sabır..bende alırken 4aya yakın araba aradım ve zar zor buldum..denk geldi..
    bu işlerden çok ii anlayan biriyle alın,aracında geçmişini ii incelettirin,hatta almadan önce bi kullanın bakın sonradan sıkıntı çıkarmasın size..