mavi logoların yerine kırmızılar uymuyor büyük geliyor öndeki panjurla beraber değişir ama arkadaki logoyla direksiyondaki logo anca üzerine yapışkan olarak olabilir oda kötü gözükür
arkadaslar yenı aldıgım aracımın logoları mavı ve hepsını degısmek ıstıyorum dıreksıyon dakı logoda dagıl elın de olan varsa haberleselım
mavi logoların yerine kırmızılar uymuyor büyük geliyor öndeki panjurla beraber değişir ama arkadaki logoyla direksiyondaki logo anca üzerine yapışkan olarak olabilir oda kötü gözükür
Mertçim ben değiştirdim mavileri kırmızıyla tam uyuyor ön panjurdaki ve arkadaki... Direksiyonuda kırmızı kaplayıp fiat yazdım forumda kimse beğenmedi ama napayım kırmızı olsun dedim yaptım işte![]()
Belki abarth logoları farklı gelmiş olabilir ama kırmızılar cuk diye oturdu...
abarthlarda sorunsuz oturuyo aynı boyda.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
logosuz senii.....
elimde bir takım mavi logo
bir takım kırmızı logo ön arka olmak üzere mevcuttur her ikiside tamamıyla orjinaldir uymama gibi bir sorun yok direksiyondaki değişmiyor diye biliyorum
ilgilenen arkadaşlar pm atsınlar
Mavi ile kırmızı logolar aynı ancak ön abarth logosu biraz büyük olsa da yerine oluyor tabii direksiyonu kırmızı yapmak biraz meşaakatli ustalık istiyor biraz![]()
yarın servıse gıdıp soracam fıyatta uygun derlerse defısırım heral de![]()
ya bu gun gıttım servıse ıs cıkısı ruhsatı evde unutmusum adam ruhsatsız fıyat veremem dedı![]()
ruhsatla girince kırmızı logo çıkmazki mavi logo çıkar.
servisteki bayiideki kendinden kırmızı logolu bi aracın şasi numarasıyla bakması lazım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ya söyleyin servise verirler ne şassesi falan
benim elimde var orjinal ön arka isteyene satılıktır
ayhan ne kadara satıyorsun logoları
Elimde kırmızı ön - arka ve mavi ön - arka logo artı mavi jant logoları mevcuttur....
gemlikli_55 Aydın Bey yanılmıyorsam mavi logo soruyordunuz bana bir ara...
orcun sordum 6 ay sonra döndün bende vaz geçmiştim![]()
Aydın bey yanlışınız var 7,5 ay sonra dönebildim ancakSizin 1 ay bile beklemeye tahammülünüz yoksa benimde yapabilecek bişeyim yoktu... İşlerimden dolayı ancak 1 ay içinde değiştirebildim... Artı size söz vermiştim kimseye vermiyecem diye size PM atmama rağmen kaale almayıp beni cevap bile yazmadınız... Bu yüzden size vermiş olduğum söz yüzünden logolar elimde kaldı... Neyse sağlık olsun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri