+upp ( yasakmi bilmiyorum ama konuyu üstte tutmak için Upladim yasaksa AFFOLA)
Merhabalar , Arkadaslar "0" arac almayi düşünüyorum lakin aklimda bazi soru işaretleri var en dogrusunuda burada sizlere sorarak cevaplari bulmayi düşündüm. hemen konuya gireyim ; 31.000 tl ye 2011 Fiat Grande Punto Evo Dynamic yani En full olanini alabiliyorum , Ancak 32.750 Tlye 2011 peugeot 207(1.4 dizel) Trend olanini alabiliyorum. satiş danişmani yalniz ekliyor bu ay sonunda Trend paketi degişiyor isim olarak degişecek ve bir takim yeni özellikler eklenecek. ne ekleyeceklerini bizde bilmiyoruz ama 1.000 ila 1.500 arasi fiyat artacak büyük ihtimalde blueTooth fln gibi bir takim yenilikler olacak diyorlar yani fiyat tahminen 34.500 e cıkacak artı 650 tl metalic boya farki istiyorlar bu yüzden aklim cok karişti bir taraftanda 1.4 alma kasa agir geliyor alirsan 1.6 al diyorlar oda bütcemi cok aşiyor. sizden ricam kendinizi benim yerime koyarak bana dogru yolu gösterecek bir cevap vermeniz. bir yanda full olan 31.000 tlye Evo mu alirsiniz diger yandan 35.000 küsür tl ye 1.4 207 mi alirsiniz ? cevabinizi bekliyorum simdiden cevap veren herkese teşekkürler.
+upp ( yasakmi bilmiyorum ama konuyu üstte tutmak için Upladim yasaksa AFFOLA)
şöyle söyleyeyim 207 hdi motoru hariç bence para etmez bir araba aynı fiatın bravodan evoya taşıdığı esintiler misali peugeotda 308den 207e esintiler taşımış ancak çok havada kalmış kronik peugeot sorunları aynen devam şöyle bir 2.eline bakın ne kadar satan olduğunu görünce şaşıracaksınız 0 alınacaksa kompakt b sınıfında kesinlikle evo beğenilmezse bence tek alternatif ibiza o da üst donanım ve motor seçenekleriyle.
207 dizel gerçekten yakıt cimrisi bir araç gönlünüzün istediğini alın derim sonuçta sıfır araç 3-4 sene kafanız rahat binersinizz
evo al derim ..207 hayatta almam .. ama evo da istemiyorsan fiesta al.. evomu satsam gider fiesta alırım.. içleri evo sanki fiestadan bir adım önde dışıda fiesta önde .. fiyatları karşılaştır.. evo alacaksan kesinlikle cam tavanlısını alın.. haftasonu golfle beraberdik arkadaş benim arabayı bırakmadı cam tavana bakıp hasta oluyor bir süremedim golf sürmekten arabamı![]()
direk multijet dynamic evo al![]()
hiç düşünmeden evo derim ben de
ne alıyorsan al ama deneyerek al. test aracı bulamıyorsan tanıdık birilerinden çevrenden muhakkak dene. koltuğuna bir otur. sür derim. sonra burdaki arkadaşların yorumlarını değerlendir. onuda al desek bunu da al desek hayal krıklığına uğrayabilirsin çünkü. şimdiden hayırlı olsun.
Ben de kesinlikle Evo taraftarıyım, Pejoları nedense sevemedim bir türlü, çok sorun çıkartıyor...
cok teşekkürler arkadaslar bugün dediginiz gibi test aracini kullandim puntoyu zaten biliyorum önceki arabamda punto oldugu icin.Peugeot Cok Rahat Kullanişli gelmedi Evonun yaninda . Kararim Evodan Yana Oldu COk teşekkürler yorumlariniz ve fikirleriniz için Hayirlisiya GpEvo ile ARanizda olacagim![]()
güzel bir karar, hayırlısı olsun şimdiden![]()
Hayırlı uğurlu olsun...
Walla hayırlı olsun kesinlikle mükemmel bir karar olmuş peugeot kesinlikle alınmaz ben fransıza karşıyım. çok sıkıntılı araçlar, servisten cıkamazsın. Bide burdaki arkadaşların dediği gibi kapı, direksiyon sesi ya da rüzgar değil arabalar direk motorsal sorun çıkarıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri