aynı sorun bende var bazen yapıyor bazen yapmıyor nedenini bende merak ediyorum
yaklaşık 10 gün önce başladı ve 3 kez oldu bende
arkadaşlar bugün sabah arabaya bindim ve marşa bastığımda uzun tutunca araba çalıştıktan sonra gırçç die ses geldi normalde bizim arabalar otomatik kesiyordu marşta uzun süre bile tutulsa nedendir anlamadım böyle bi ses geldi sonra iş yerine geldim tekrar kapatıo açtım yapmadı yardımcı lrusanız sevinirim kolay gelsin...
aynı sorun bende var bazen yapıyor bazen yapmıyor nedenini bende merak ediyorum
yaklaşık 10 gün önce başladı ve 3 kez oldu bende
Aküdür akü...
I ' m c a p u l i n g . . .
Aynen öyle Abi
I ' m c a p u l i n g . . .
düzelir zamanla sıkıntı etmeyin![]()
mars dıslısı veya bılyası olabılır
sanırım henüz bu sorunla başı derde giren kimse olmamış umarım ciddi bir sorun değildir
Marş Dişlisidir.genelde soğuk hava da ve sabahları ilk çalışmada yapar sonra duymazsın.çözümü basit marş sökülüp temizlenip greslenicek bazın araçlarda debriyaj balatasının tozu marşın içine kacabiliyor.
aynı sorun bendede var yarın servise park sensörü için gidicem o seside sorucam neticeyi veya çözümünü yazarım
o zaman arabayı servıse bırakacaksınız adamlar sabah sogukken tecrube yapacaklar baska turlu olmaz onlarda haklı.
ayrıca sunu eklemek ıstıyorum metal sesımı gelıyır gacur gucur sesmı gelıyor eger gacur gucur gelıyorsa muhtemelen motor kulaklarındandır daha once basıma geldı oncekı aracımda sesın nereden geldıgı tam olarak bellı degıldı olduk olmadık seyler denedık arabayıda mahfettık sonunda tesaduf bı tamırcıye gıttım baska bı sorun ıcın adam bı baktı motor kulagı yırtılmıs dedı onu degıstıdıkten sonra sorun cozuldu.ama metal sesı ıse muhtemel mars dıslısı yada bılyesı dır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri