Dostlarım, bugün sabah saat 8de gelen telefonla uyandık ve babamın adına gönderdiğimiz büyük opet çekilişinden FIAT DOBLO araç kazandığımızı öğrendik... Biraz öncede Opet genel Merkezinden katılım kartımızı onaylattık ve sevincimi sizinle paylaşmak istedim... İlerki tarihlerde teslimat resimlerimi eklerim...![]()
hayırlı uğurlu olsun. darısı bizlerin başına
![]()
Ooo super yaa..Hayırlı ugurlu olsun
I ' m c a p u l i n g . . .
vay vay vay süper.. Allah güle güle kullanmak nasip etsin. her sabah böyle telefonlarla uyanmak kadar güzel bişi olmaz heralde![]()
vay vay vay hadi hayırlı olsun abi artık bu taraflara gelirsin doblo az yakıyo nasıl olsa![]()
Çok sağolun arkadaşlar... Telefon şakası diye uyandım sabah ama gazeteye bakınca ve opet genel merkezini arıyınca inandım... Eeee fiatçıyız yolumuza fiat ile devam...![]()
çok kısmetliymişsiniz.
herkese nasip olmaz böyle şeyler.
hayırlı uğurlu olsun.
Orçun, hayırlı uğurlu olsun. Vallahi bana çıkmış kadar sevindim. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.
Tebrikler
Çok sağolun.... Sağol yaseminciğim.... Allah herkeze nasip eder inşallah...
Wayy hayırlı olsun mutluluğunu anlayabiliyorum ,, allah kazasız belasız binmek nasip eylesin![]()
Hayırlı olsun abi 2000 liralık mazota 40 tane kupon yolladım yedek talihli bile olamadım![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
Sağol mehmet dostum....
Allah kısmet ettimi 1 tane kupona bile çıkartıyo hüseyinciğim...
tebrikler orçun
hayırlı olsun orçunum en dolusundan versinler![]()
Hayırlı olsun abi çok güzel bir olay bu![]()
Bende Nur Pastanelerinden bekliyorum Ps3, onlarında çekilişleri vardı Ev ve Arabada veriyor ama o kadar yükseklerde değil gözüm![]()
Hayırlı olsun Orçun, sevindim walla, kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun ve güle güle kullan
aramızdan birine çıkmasına sevindim![]()
hayirlisi olsun orçun abi.bizim yerimize de katilsana yav çekilişe![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri