Bugün fiat servisini aradım sis farı takdırmak için adam kaldırana kadar 1500 tl dedi beaa.Bi yanlışlık olmasın dedim yok farlar 100 tl tutuyor gerisi işçilik kablolar bide beyin değişecek dedi bende ohaaa dedim tabi içimdensanayide yaptırsam garanti gidiyor öle sissiz sissiz gezecez napalım
![]()
femoliden al sanayide taktır içeride ayrı bir düğme bağlarlar görünmeyecek yere cillop gibi olur şahsen ben böyle yaptım..
Konu ademtahir tarafından (22/09/2010 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.
Sis farlı tampon al abıcım 600 tl orjınal..Ne lan bu manyadımı bunlar..Femolıye koş
I ' m c a p u l i n g . . .
Servis anlarsa garanti bitmezmi hocam.
Sis farından bısı olmaz gazla gıtsın...
garanti gidiyosada gitsin böyle şeymi olur bende farları xenon yapmak için sis + uzun kısa farları sordum 600 tl dedi ve montaj dahil değil dısarda ben 200 tl'ye montajını bile yaptırırım ayıp ya soyuyular resmen sanki ordaki farlar altın kaplama
Repair
Ben Femoli'den sis farı aldım. Sanayide elektrikçi taktı. Sol tarafta sis düğmelerinin altındaki boşluğa da düğmesini taktı. Mis gibi![]()
![]()
Bişey olmaz dedılerya abıcım taktır servıs sıs farınamı bakıcak
sonradan bağlandığı için aküden alıyorlar kabloyu beyinle falan işleri yok korkma hiç bişey olmaz taktır gitsinfemoli kardeşimizede selam söyle bizden
![]()
hımm.Ben femoli ile irtibata geçeyim bi o zaman.
Walla kışın xenon nası gosterıyo abı ya
gayet güzel gösteriyor ben hiç sıkıntı çekmedim ama sisli havaya denk gelmedim hiç![]()
olaya şöyle bir açıklık getirelim
sisfarlarının tanesi 124 TL içi siyah olanlar
tesisata gerek yok aracın orjinalinde var
ecü 1650 tl
artı sol taraftaki düğme komple deişiyor oda 80 tl
artı işçilik
yani kısaca servis sana iyi fiyat vermiş
tamamıyla orjinal olursa dinamikteki gibi değişmesi gerekiyorsonradan bağlandığı için aküden alıyorlar kabloyu beyinle falan işleri yok korkma hiç bişey olmaz taktır gitsinfemoli kardeşimizede selam söyle bizden
![]()
normalleride çok iyi gösteriyor gündüz gibi gösteriyor ama ayarları çok iyi olması lazım yoksa karşıdan gelende küfür yeme ihtimali var![]()
Hmmm kışın daha ıyı demıslerdı normal sarılardan...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri