Tozunun toprağının kusuruna bakmayın...
Bir çeşit Dejavu yaşadım sanki bu fotoları verirken.
İnşallah burası son olur ...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Koltuk kılıfları son fotoda yok, artık temiz kullanıyorsun sanırım : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
İç döşeme ne güzelmiş öyle, mavi mavi, ferah ferah.
kazasız belasız...
Dikkat ettiyseniz kemerlerde arkadan takılmış ötmesin diyeVlla ben serviste susturttum o uyuz sesi
![]()
kazasiz belasiz...
güle güle kullan kılıflar güzel olmuş bende düşünüyordum kılıf..
Eksik olmayın arkadaşlar...
Güle güle kullan
Renkte pisliği pek belli etmiyor
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
kardeşlik döktürmüşsün yakıyor ortalığı valla memleket gp görsün olayı
çok hoş
bu konu konusulmustu o baslıktan da takılsa allah korusun kaza yapılırsa airbag dewrede olur we kemer takmamıs bı halde cok cok tehlikeli iptal ettirmek daha mantıklı eger rahatsız oluyorsa ki beni rahatsız etmiyo hatta hatırlatıyo malum yolum hep e-6 da ..
Konu BGRAYS tarafından (27/01/2007 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
Kazasız belasız kullan kardeşimm
NEVŞEHİR DE KAR--NİHAYET YAĞDI,2 GÜNDÜR ARALIKSIZ YAĞDI DENEBİLİR...
![]()
abi..o nasıl resim öyle
1/43 modeli gibi duruyor sanki
helal!!
walla çok güzel çekim 8O
abi silecekleri kaldırmak yararlı ama, sokaktan geçen birisi kırmasın allah korusun...
buarada niğdede de en az bu kadar kar war, yarın öğren arabamla çıkacaktım, wazgeçtim bu gece trenle gidiyorum. ne kar lastiğim war ne zincirim...
Pek bir gariban görünüyor karların arasında yaw! Gelip temizleyesim geldi walla!![]()
Güzel fotoğraf olmuş...8O
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri