Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Metrocity oto yıkamacı arabamı çarpmış

Deniz S
    NeverThere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 1

Standart Metrocity oto yıkamacı arabamı çarpmış

İyi akşamlar arkadaşa

Haftasonu Metrocity ye gideyim dedim. Araba da kirli diye otoyıkamacıya bıraktım. Fakat 2 saat sonra aracı almak için otoparka indiğimde arabanın sağ ön çamurluğundan hasar almış olduğunu farkettim. Sizden iki konuda yardım almak istiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

1) Hasarın fotoğraflarını aşağıya ekledim. Kaskoyu deldirmeden bu hasarın düzeltilmesinin yaklaşık maliyeti ne olur bana? Autoking giderebilir mi bu hasarı?

2) Hasarı görünce direk gittim otoyıkamacıya söyledim. Adam ben arabayı yıkadım ondan sonra kurusun diye kenara çektim. bizim yapmış olmamız imkansız dedi. ama hasarın olduğu yerde hala izler vardı. elimle gösterdim. bu araba yıkanmadan bu izler olsaydı yıkanınca geçerdi dedim. adam tabi işine geldiği gibi kabul etmedi durumu. sonra metrocity güvenlik müdürünü çağırdım. O da baktı. otoyıkamacıyla konuştu. o yine aynı şeyleri söyledi. müdür de otoyıkamayı gözetleyen kamera olmadığını söyledi. o yüzden güvenlik kameralarından bir şey yakalayamayız dedi. benim de elimde kamera filan yoktu. ortada kaldım öylece. Bu durumda ne yapabilirdim? başınıza geldiyse tavsiyelerde bulunur musunuz?

Bundan sonra siz siz olun aracınızı yıkatacağınız zaman mutlaka başından sonuna kadar aracın yanında bekleyin. benim aklım başıma yeni geldi.

Ve çamur atmak gibi oluyor olabilir ama, mümkünse metrocity deki otoyıkamayı zorda kalmadıkça kullanmayın.

https://img716.imageshack.us/img716/2084/araba003.jpg
    https://img529.imageshack.us/img529/3595/araba004.jpg

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

gecmiş olsun. büyük terbiyesizlik!

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Bunu Autoking Düzeltemez Baştan Söyleyim Arkadaşım. Kaskodan Neden Kaçıyorsun Onu Anlamadım. Bu Tip Şeyler Sizi Çok Fazla Etkilemez Kaskonunda Belirli Aşamaları Var Çok Seneye En Fazla 25 30 Lira Zararın Olur. Ufak Hasar Olarak Geçer. Ama Sanayide Veya Serviste Kendim Yaptırayım Dersen 150 250 TL Arası Adam Gibi Bişi Olur.

Geçmiş Olsun Bu Arada Yıkamacıya Araba Emanet Etmek Demek İntihar DEmek...

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

geçmiş olsun bende nezaman versem kesin başına bişey geliyor. yalnız derin gibi duruyor kasko deldirmenede gerek yok bence oda nazarı olsun.

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

maalesef bunun gibi yıkamalarda mevcut valla günde ne arabalar yıkıyoruz bir bilseniz ve fabrika sahipleri adamlar telefon açıyor biz gidip alıyoruz ve hiç böyle şey olmadı Allahtan.. geçmiş olsun

Deniz S
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu Autoking Düzeltemez Baştan Söyleyim Arkadaşım. Kaskodan Neden Kaçıyorsun Onu Anlamadım. Bu Tip Şeyler Sizi Çok Fazla Etkilemez Kaskonunda Belirli Aşamaları Var Çok Seneye En Fazla 25 30 Lira Zararın Olur. Ufak Hasar Olarak Geçer. Ama Sanayide Veya Serviste Kendim Yaptırayım Dersen 150 250 TL Arası Adam Gibi Bişi Olur.
    Yok kaçmıyorum da, hasarsızlık gittiği için 200-300 lira fazla ödemek istemiyordum. ama dediğin gibi 23-30 lira farkeder diyorsanız tabiki kaskoya yaptırmak mantıklı gözüküyor. Anadolu Sigorta dan kaskolu araç. bir de satarken aracın hasarları anında gözüküyor ya. O da aracın değerini düşürür diye düşündüğümden kendim yaptırsam mı diye düşündüm. Tecrübesizim bu konuda. o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

fazla birşey tutmaz kendinizde yaptırabilirsiniz

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

geçmiş olsun... Yıkamacılar yaptırsınlar...

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı NeverThere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok kaçmıyorum da, hasarsızlık gittiği için 200-300 lira fazla ödemek istemiyordum. ama dediğin gibi 23-30 lira farkeder diyorsanız tabiki kaskoya yaptırmak mantıklı gözüküyor. Anadolu Sigorta dan kaskolu araç. bir de satarken aracın hasarları anında gözüküyor ya. O da aracın değerini düşürür diye düşündüğümden kendim yaptırsam mı diye düşündüm. Tecrübesizim bu konuda. o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
    Adaşım Başın Gözün Sadakasına Ver 200 Lira Yaptır Kardeşim Sende Haklısın Kaskodan Bu Sefer Hasardan Dolayı Kime Ne Anlatıcan Ayrı Konu. Sağ Çamurluğu Komple Boyamadan Yapacak Babayiğit Bulursan 50 60da Fazla Ver Hatta.
    Aslında Bu Tİp Şeylerde Kaskolarada ÇAkallık Yapılıo Ama Neyse Burda Kötü Örnek Olmayalım

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

geçmiş olsun, üzücü ve sinir bozucu bir durum. üstlerinden atmışlar resmen suçu. olan yine sana olmuş. inşallah hemen halledersiniz tekrar geçmiş olsun.

Deniz S
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

Hepinize teşekkür ederim. Bakalım artık bir çaresini bulacağız.
    İyi geceler.

berkeraaa
    Ziyaretçi berkeraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asla kabul edilemez bir durum...en büyük hatayı aracı bu şekilde teslim alarak yapmışsınız bence....anında 155....gelsin polis versin kararı bakalım o zaman imkansız falan filan diyebiliyorlarmı...işin üstüne gidin otoparkların tamamında güvenlik kameraları var girişte hasar olmadığı gayet net şekilde zaten görülecektir....aynen serviste yaptırrır faturayı oto yıkamacıya götürür paranızı alırdınız....polis ve tutanak arkadaşlar aklınızda bulunsun...hala mümkün ama zor artık....

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

geçmiş olsun, ben anadolu sigortadan 1 kademe düşçek şekilde bozun dediğimde 100-150 tl farkeder gibi bilgi vermişlerdi. daha poliçe yenilenmedi doğruluğunu bilmiyorum

ama bence bu hasar autokingte yapılır en fazla tüm hakları kullanarak yaparlar.

sanayide iyi bi usta ancak yakından belli olcak şekilde boyasızda yapar bence.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Nihat D.
    YaşasınDumansızHavaSahası NyhatShu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    35EA1029
    Edilen teşekkür: 142

heralde bana olsa direk üstüne yürürdüm. şuan arabam yeni oldugu için ne oto yıkama ne başka biyer kendi elimle yıkıyorum. 1 saatimi arabama ayıramıcaksam öleyim daha iyi 7 kovada su gidiyor

Repair

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

geçmiş olsun...

Deniz S
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

Alıntı berkeraaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asla kabul edilemez bir durum...en büyük hatayı aracı bu şekilde teslim alarak yapmışsınız bence....anında 155....gelsin polis versin kararı bakalım o zaman imkansız falan filan diyebiliyorlarmı...işin üstüne gidin otoparkların tamamında güvenlik kameraları var girişte hasar olmadığı gayet net şekilde zaten görülecektir....aynen serviste yaptırrır faturayı oto yıkamacıya götürür paranızı alırdınız....polis ve tutanak arkadaşlar aklınızda bulunsun...hala mümkün ama zor artık....
    Onu da yapacaktım da. Metrocity özel mülk olduğu için polis oraya girmiyormuş. Gidip karakola şikayet etmek gerekiyormuş. Doğru diyorsun aslında sonuçta kameralar bir açıdan yakalamış olabilir hasarlı bölgenin otoparkta hasarsız olduğunu. Bunu araştırayım yine de.

Oğuzhan ÖZCAN
    oguzhan ozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 317

Geçmiş olsun işlerine biraz önem verseler daha güzel olacak !!!

@ kutu, KAPALI
    kartal gol gol gol kralcarsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 28

öncelikle geçmiş olsun

benzer bir şey arkadaşımın kardeşinin başına gelmiş hem de daha acısı diyebilirm çünkü gözünün önünde ve hasar da daha büyük: istanbul'daki otoparklardan birine arabasını bırakmış, geri gelmiş ve otopark görevlisi arabasını getirmek için arabaya yönelmiş. tabi görevli "kendi çapında artist" olunca ve olmadık hız yapınca çocuğun gözünün önünde arabayı vurmuş, bir kaç milyarlık masraf çıkmış .. çocuğun kardeşi avukat ve hemen kardeşini ve diğer kuzenlerini de aramış, onlar da bu kazanın üzerine yatmak istemiş ama kuzenler bir olmuş bağırıp çağırıp kazayı yüklemişler onlara .. diyeceğim otopark görevlileri, valeler, oto yıkama görevlileri bunlara araba verirken yüz bin defa düşünmek lazım, zaten çok nadir yıkamacılara veriyordum aracımı artık onu da yapmıyacağım ..
    Chegamos p´ra sentir a força
    Seremos suor na tua camiseta
    BEŞİKTAŞ tamos prontos para morrer
    Por Você ...

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

Büyük geçmiş olsun, peşini bırakmayın bence...

AYDIN GÜR
    gemlikli_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 288

geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun.

Sayfa 1/2 12 SonSon