PES 2011, Türkçe dil paketi ile geliyor
Büyük hayran kitlesine sahip ve her yıl çıkışı merakla beklenen PES'in dil paketleri arasında ilk defa 'TÜRKÇE'nin de yer alacağı duyuruldu.
PES 2011'de oyunun yeni nesil versiyonları olan PlayStation®3, Xbox 360, PC-DVD formatlarında oyun içi metinler ilk kez Türkçe olarak hazırlandı.
Serinin bu Türkçe versiyonu PlayStation3, Xbox 360, PC-DVD formatlarında 7 Ekim'de hayranları ile buluşacak.
Wii, PlayStation2 ve PSP formatları için PES 2011 Ekim ayı içerisinde raflarda olması planlanıyor.
Çıkış tarihi ve dil seçenekleri için yakında bir açıklama yapılması bekleniyor.![]()
sonunda![]()
burası beşiktaş alayına gider kapışmak isteyen olursa beklerim![]()
Pes 2009 forever![]()
eskiden ne winning eleven oynardım ps1 de =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
bu 2010 bi halta yaramaz 2011 nasıl olcak bakalım. ronaldoya ver topu ardından uçak yetişmiyor2009 dada eto ya yetişmiyodu bi denk tutturamadılar
![]()
oyun içi metinleri zaten türkçe çeviri grupları tr diline yama yapıyorlardıasıl mevzu türkçe seslendirmeli oyun yapmalarında. Geeel crysis2 gell
![]()
Artık Fiorinolu
hiç anlamam. ben en son fifa 99 oyanamıştım.. pc de o zaman vaybe 12 sene olmuş..
ps3 te 2009 süper....
kitabını yazdım ps3 deen sevdiğim oyunlardan biridir sabırsızlıkla bekliyorum
)))))))))
uva düzenliyelim ozaman gptr ailesi olarak![]()
bi pes uvası iyi gider aslında, ist.dan rakiplerimi arıyorum![]()
Chegamos p´ra sentir a força
Seremos suor na tua camiseta
BEŞİKTAŞ tamos prontos para morrer
Por Você ...
tmm yapalım ama lütfen oynamayı bilenler gelsin ve dili değil eli oynasın![]()
ps3 e jailbreak çıktı bu arada forumda yayınlasak ayıp olur mu update edilmemiş ps3 lerde beleşe kopya full ps3 oyunları oynasak.![]()
Evet usb chip sayesinde 3.41 versiyona kadar olan ps3 ler kırılabiliyor ve hdd den komple oyun oynanabiliyor hemde kendi orjinal oyunlarını tecrübe le sabittir.
Pes 2011 'in orijinal alınması için en büyük sebep bence![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri