Orj hop larsa normal tabikide belli sure sonra isinmadan dolyi keser kapi hoplarini degistirmeniz gerek
orjinal teybıme jameson 4 kanallı amfı ve yenı serı jbl 1100 wattlık bass bagladım teybe dönüstürücüsü fln hersey takıldı fakat sesı cok actıgımda teyp hopalorlerdekı sesı kesıo komple ...amfı bass calısıo o anda ama arabanın hoparlorlerındekı ses fln gıdıo.... ne yapmalıyım bu durumda ?? cok kotu durmdayım verdıgım paranın bosuna gıttıgını dusunmeye basladım ..
Orj hop larsa normal tabikide belli sure sonra isinmadan dolyi keser kapi hoplarini degistirmeniz gerek
bende teyp anfıyye yetersız kalıo dıe dusunmusutm ... yanı usta da e demıstı teypı degısıtrırsen sorun coculur demıstı ama hoparlorde olaılır
Teyple alakasi yok tamamen hoplar tak bir takim com bak nasil duzeliyor![]()
ee pekı onceden nıe ısınmıodu onlar tesısat takılı degılken bole bı sorun yoktu ... cok soru soryorum kusura bakma ..
Simdi anfin var basin varhaliyle biraz daha ses aciliyor yoksa neden takasinki dimi bu sebepten dolayi cabuk isinma geeceklesir yani tamamen isinmadan dolayi kesiklik yapiyor hatta kesiklik yaptiginda sesi kis duzelir actiginda baslar ..
yok arbayı ıstop edıorum 15 dakıka sora lfln calısıtrıyorum ondan sora calısıo tekrar yoksa calısmıo ... pekı hopalorlorlerı degıstırsem sora da teyp bı bahane bulup yıne kapatmaz demı kendını..
Gormeden uzaktan bu kadar yardim olur eger baska bir sorun yoksa sorunun bu gibi ama baska sorunda olabilir gormeden anca bu kadar![]()
ne hoparlor takmamı onerırsın hatta ankara dı yerınızı soleyın ugraım bı bakın sızde sısteme
Kemaloto sitesinden adrsimizi alin bir gelin bakayim .
kesinlikle mehmet haklı
zaten puntonun kolonları made ın chına
anfi kuvvetli gelip kolonlar ısınıyor mehmet in dediği gibi
bence tak mid leri bak nasıl bağırtıyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
aynen mehmete katılıyorum sorum kolonlar midd taktığın anda sorun düzelir
orjinal hoparlorler anfiye baglanmaz anfi hemen yakar. bnde cektım tesısat bı megane ye on kolonların sesı gıttı bnmı yanlıs yaptım diye goturdum tesısatcıya adam dedı kolonlar yetersız dedi ses cıkıyor ama duyulmuyor dedı sendede aynı muhabbet olmasın sesi yuksek acıkken bı kolonlara yaklasarak bak bakalım hıcmı ses yokk???
Hadi Abisi .)
hyr ıc ses yok bı sure yuksek seste dınleyınce komple kesılıo ama rakdan baktm amfı bass calısıo fakat hoparlorlerdekı ses gıdıo <... burdakıler teyp yetersız dedı.. kapılardkılerı degısıtırıp bıde ole deneyecem
bu aralar amfiler ve companent sistemler üzerinde kafa yoruyorum..
başka bir forumda coaxiallerin amfiye dayanıksız olduklarından bahsediyorlardı..
bir de jameson amfiler ısınınca yada kablo yetersiz benzer sorunlar oluşabiliyormuş..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri