Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 40.000 km bakımı 405 tl olur mu?

Ahmet Ilgın
    31hty31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

Standart 40.000 km bakımı 405 tl olur mu?

arkadaslar aranıza yeni katıldım puntomu alalı 9 gün oldu.daha önceki konulardan birinde city mod arızası ile ilgili bir sayfada sıkıntımı dile getirmistm.servisle görüstgmde aracın servis bakımını yaptımam durumunda(aracım su an 35.000de ama city mod arızası oldugundan 40.000 bakımını yaptırdım) city mod arızasına sebep olan parcanın fiatın iyi niyet kamsamında degisebilecegini söylediler.bende kabul ettim fakat bana 405 lira gibi bir masraf cıkardılar.bende bu sadece 40.000 rutin bakımı mı dedim eet dediler ekstra bse yok yani dedim hayr dediler.gercekten fiat servisi bu kdr pahalı mı?

mustafa can
    kronik gp cann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782
    Edilen teşekkür: 657

aynı durumu birebir bende yaşadım,35 bindeyken city arızasını aynı sizin durumunuzda olduum için,5,6 ay önce 380 tl ye yaptırmıştım,o zaman 2000 tl vermektense bu parayı vermek işime geldi açıkçası,ama yanıldığınız şey şurda,bu verdiğiniz para 40 bin bakımı parası diye görmeyin,2000 tl yerine 400 tl ye yaptırdım diye görün,nedenmi?
    çünkü benim aracım şimdi 40 bin oldu mecbur yine bakıma götürecem,yani sizde 5 bin km sonra yine bakıma götüreceksiniz,nasılsa 35 binde yaptırdım deyip 45 binde götürürseniz o başka tabii,ama açıkçası ben o zaman eksik yağı tamamlayıp,hava filtresini değiştirmekten başka birşey yaptıklarına inanmadığım için cesaret edemiyorum 40 bin bakım yaptırmamaya,
    İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

normale göre biraz pahalı
    eğer fren balataları değişmediyse 300-350 civarı kabul edilebilir bir rakam olurdu ama yinede siz fatura detayını yazarsanız daha açıklayıcı bir yorum yapılabilir

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ahmet Ilgın
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok

mustafa hocam ben bakımların dogru yapıdıgı kanaatindeyim cnkü araba serwisten cıkar cıkmaz arac kendini farkettiriyordu.ayrıca serwisteki eleman ya 1 yıl sonra yada 55.000 kmde bir daha serwise gelmemi söyledi yani tekrar 40.000de bakıma girmesine gerek yok diye düsünüyorum.ben sadece 40.000 bakımının bu kadar pahalı olmasina sasırdım acıkcasi.peki sizin city mod olayı cözüldü mü yani o parcayı degstrdler mi?

mustafa can
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782

evet değişti,arızalanana kadar hiç kullanmıyodum city modunu,ama sonra "hiç kullanmadıım halde arıza yaptı nasılsa" deyip değiştikten sonra hiç kapatmadım hep city açık geziyorum şimdi, 40 bin bakım olayına gelirsek,valla bu lkişiden kişiye değişir tabii,benim canım ülkemde bu tür durumlarda kimseye güvenim kalmadığı için cesaret edemiyorum 40 bin bakımını atlamaya,en azından balatalar 35 binde iyi olabilir ama 40 de de aynı olacakmı bakalım,
    Konu cann tarafından (21/08/2010 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.

Ahmet Ilgın
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok

arastırdıgım kadarıyla bu arıza city modun kullanımıyla alakalı bi durum degil.cnkü cok sık kullanan biri bu arızayla karsılasmayabiliyorken hic kullanmayan birinin basına gelebiliyor.birazda sans sanırım.umarım bnmknin degisimindede bi sorun cıkmaz.

erdem hocam fren balataları icinde 120 civarı bir fiyat cektiler bende su an müsait olmadıgım icin yaptırmdım yani dedigim gbi rutin 40.000 bakımı icin gercekten yüksek bir rakam bende 400 lira

mustafa can
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782

Alıntı 31hty31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arastırdıgım kadarıyla bu arıza city modun kullanımıyla alakalı bi durum degil.cnkü cok sık kullanan biri bu arızayla karsılasmayabiliyorken hic kullanmayan birinin basına gelebiliyor.birazda sans sanırım.umarım bnmknin degisimindede bi sorun cıkmaz.

erdem hocam fren balataları icinde 120 civarı bir fiyat cektiler bende su an müsait olmadıgım icin yaptırmdım yani dedigim gbi rutin 40.000 bakımı icin gercekten yüksek bir rakam bende 400 lira
    araçlarımız piyasadaki diğer emsallerine göre ucuz ya,aradaki farkı servis sayesinde çıkarıyorlar))

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

motor yağı yağ hava polen mazot filtreleri bir de ön fren balatasının değiştiğini saysak en fazla 285 tl tutar işcilikle birlikte
    Konu Ziyaretci046 tarafından (21/08/2010 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.

Ahmet Ilgın
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok

haklısınız hatta bende o civar bi fiyat bekliyodum ama ön fren balatalarıyla beraber 525 tl tutuyordu.servis gercekten pahalı..

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok

Alıntı 31hty31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısınız hatta bende o civar bi fiyat bekliyodum ama ön fren balatalarıyla beraber 525 tl tutuyordu.servis gercekten pahalı..
    valla bilmiyorum pahalı mı değil mi ben yardımcı olmak anlamında 40,000 km bakımına bir arkadaş gelse eğer ön fren balataları güzelse 240 liraya düşer duruma göre 220 liraya bile gelir

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

city halledildiyse bundan sonraki bakımları dışarda yaptırırsınız, telafi edersiniz

MURAT ULGEN
    dinomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 8

bence fiyat normal gecen cumartesi 2 nci aracım hyundai getz otomatik benzinli aracıma (yağ, yağ filitresi, hava filitresi, polen filitresi, ön balatalar, 4 lastik balans ve çapraz değişim + motor koruma) 410 tl verdim. yetkili serviste

Ahmet Ilgın
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok

daha halledilmedi mail atmıslar cwp bekliyoruz gelismeleri aktarırım ilginize tesekkürler

mustafa can
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782

az önce servisten geldim,yağı azalmıştı arabanın,1 lt yağ eklendi,39 tl 40 bin bakımınıda sordum 350,400 civarı dediler,valla 1 lt yağ 39 tl olunca bu rakam normal görünüyo,
    birde kardeşim nedir bu işin sırrı,bizim servisler kuş mu konduruyolar bizim arabalara da senle aralarında bu kadar çok fark var?

Rengi
    Yok

Alıntı cann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce servisten geldim,yağı azalmıştı arabanın,1 lt yağ eklendi,39 tl 40 bin bakımınıda sordum 350,400 civarı dediler,valla 1 lt yağ 39 tl olunca bu rakam normal görünüyo,
    birde kardeşim nedir bu işin sırrı,bizim servisler kuş mu konduruyolar bizim arabalara da senle aralarında bu kadar çok fark var?
    valla sırrı şu para kolay kazanılmıyo biz bunu biliyoruz ve ayrıca oraya yazdıklarım malzemeler orjinal işcilik konusunda konuşmama gerek yok bizi bilen biliyo o yani her zaman dediğim gibi herkes işini yapsın
    Konu Ziyaretci046 tarafından (21/08/2010 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.

mustafa can
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782

Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla sırrı şu para kolay kazanılmıyo biz bunu biliyoruz ve ayrıca oraya yazdıklarım malzemeler orjinal işcilik konusunda konuşmama gerek yok bizi bilen biliyo o yani her zaman dediğim gibi herkes işini yapsın
    yine pirpirikliğim tuttu,sorduğum soruyu yanlış anlamışsın gibi bir hisse kapıldım,çünkü anlattığın sırdan bişi anlamadım,senin servisin sitede meşhur ustalığına ve düsütlüğüne inanıyoruz zaten,
    ayrıca herkes işini yapsın derken herhalde diğer servisleri kastediyosun)
    sorumu daha açık sorayım bari,sen neden ucuzsun değil BİZİM SERVİSLER NEDEN BU KADAR ÇOK ÖPÜYOLAR BİZİ idi çok sevdiklerinden olmasa gerek,ayrıca 1 lt yağ 39 tl midir yav bana çok gibi geldi.teşekkürler kardeşim,yakında olsan bunları sormayıp direkt sana getircem zaten de,benzin parasıyla aynı yere gelir diye gelemiyorum

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serkan Küçük
    serkankucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 410

Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor yağı yağ hava polen mazot filtreleri bir de ön fren balatasının değiştiğini saysak en fazla 285 tl tutar işcilikle birlikte
    nasıl ya bütün bunlar hepsi beraber 285 TL??? e ben de 100.000 bakımında tam olarak bunları yaptırdım ve 400 TL verdim. Yani beni de Kavaklıdere mi öptü yani

ÖMER EREN
    Ceday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 43

Sarf malzeme fiyatları serviste ve piyasada hemen hemen aynı gibi. Ama servis işçilikten öpüyor

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı serkankucuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl ya bütün bunlar hepsi beraber 285 TL??? e ben de 100.000 bakımında tam olarak bunları yaptırdım ve 400 TL verdim. Yani beni de Kavaklıdere mi öptü yani
    ın yazdığı sanayi fiyatı, 400 yetkili servis fiyatı fark normal bence
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Serkan Küçük
    serkankucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 410

o zaman rica etsek oto ankara'da bi şube açsa

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon