20 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Gelde çıldırma :@

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Standart Gelde çıldırma :@ ( Mutlaka okuyun)

Güzel ülkemin müthiş yönetmelikleri ile çıldırmamak elde değil.

2006 model Ford Fusion aracımızı muayene için götürdüm, aracın ruhsatında W0**** olması gereken yerde WO yazıyor diye muayeneden geçemedim

Tabi olaylar bununlada bitmiyor sadece 1 tane harf yanlışlığı yüzünden bütün ruhsatı değiştirmem gerekiyor ve ruhsatı değiştireli henüz 4 yada 5 ay oldu. Kafayı yememek elde değil bir tane memur'un yaptığı yanlış yine bana patlıyor ve hem zamanımı hemde paramı boşu boşuna harcıyorum bu nasıl bir iştir ya

Edit: Arkadaşlar takipçim aradı boşuna değiştirme ruhsatını yazı gönderilmiş muayene istasyonlarında 0 o muhabbeti olanları geçireceklermiş dedi. Yani ekstradan ruhsat değişimine gerek kalmadı
    Konu Ziyaretçi049 tarafından (24/08/2010 Saat 10:12 ) değiştirilmiştir.

adem tahiroğlu
    muhabbet üye ademtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1228

malesef böyle şeyler çok oluyor.. geçmiş olsun kardeşim.. bu araba seninde değil diyebilirler

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

Orhan geçmiş olsun, üzüldüm arkadaşım. başına gelenler biçok kişnin başına gelmiştir.
    O ve 0 , I ve 1 çok kişinin canını yakmaya devam ediyor malesef. memurun yüzünden çeken biz oluyoruz malesef

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

çok geçmiş olsun.. ne insanlar isimleri yanlış yazılmış... ama burası Türkiye olabiliyor..

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

gecmıs olsun.benım bacanagın kullandıgı arabada ılk muayenesınde ruhsatta 1 harften ruhsat degıstı..ayrıca bır arkadasımda aracını satarken dudulludan besıktasa 3-4 kere gıdıp gelmıstı..

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

geçmiş olsun,
    sinir bir durum ancak malesef örneği çok...

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

orhan geçmiş olsun kardeşim ama maalesef bu tür sorunları yaşıyoruz
    işine tam önem vermeyen memur bozuntuları yüzünden

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90

Hepinize teşşekkür ederim, dün sinirden patlıyordum direk trafik şb. sine gitseydim başım belayada girebilirdi

Çok saçma ama yaa hatayı yapan kurum bunu halletmeli aslında, hem git gel yapıcaz boşu boşuna hemde yeni değiştirmiş olduğum ruhsatı tekrardan değiştiricem parayı sokaktan toplamıyoruzki insanın içi acıyor valla düşündükçe...

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Bence o ruhsatı tanzim eden memurlara işini iyi yapmadıgı için uyarı verilmeli ve terfileri engellenmeli yada uzatılmalı bak bakalım o zaman hatasız evrak işi yapılıyor mu yapılmıyor mu geçen gün pasaport aldım chipli olanlardan memurlar çok gevşek sürekli espri gırgır şamata yer şişli emniyeti yeni bina hal böyle olunca da sırada bekleyen vatandaş sinir küpü oluyor evraklarınız tam değilse tamamlamak için uğraşıyorsunuz parmak izi alan memur çok genç bi arkadaş bana meslegimi sordu ve bir an önce bırakmak istiyorum bu işi dedi dumur oldum insan o yerde bi memuriyet koparabilmek için yırtınıyor yok abi dedi aynen bu iş iyi değil günde 100lerce kişinin parmak izini alıyorum çekilir gibi değil. Dumur dumur dumur. Başka bişey demiyorum Türkiyede kimse işinden memnun değil.
    Pasaportumu 30 dakka bekleyerek hallettim 4 gün sonra da ptt kapıma getirdi. Ha bu arada 10 yıllık pasaportlar defteri ile birlikte 360 lira. Eski pasaportunuzu da size iade ediyorlar eğer vizeleriniz var ise cüzdanı deliyorlar sadece.

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Geçmiş olsun...

Hasan SEVENER
    hasoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 10

o memura tüm alfabeyi ve rakamları tekrardan ezberleme cezası verdirteceksin imkan olsa... >

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Şikayet açılsa bir faydası olmazmı?

O Ç
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90

Kimi kime şikayet edicez

O Ç
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90

Artık ruhsat değiştirmeye gerek kalmadı 0 O veya 1 I gibi hataları muayene istasyonunda hallediyorlarmış yazı gelmiş trafik şb.müd.lüğünden

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Alıntı ShaRLooT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık ruhsat değiştirmeye gerek kalmadı 0 O veya 1 I gibi hataları muayene istasyonunda hallediyorlarmış yazı gelmiş trafik şb.müd.lüğünden
    bak bu iyi haber tesekkurler

emin tahir
    emin tahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 26

Puntomu alırken alacağım kişinin kimlik bilgisi ile ilgili ufak bi sorun çıktı Ankara emniyet genel müdürlüğüne gittik 5 desk kayıt düzeltmeye ayrılmış,bence çok büyük ayıp özel sektörde olsa resmi kurumda olsa ne kadar çok hata yapıyolar ki bu şekilde hataları düzeltmeye 5 desk 5 de memur görevlendiriliyor. Toplam 30 desk olduğunu düşünürsek yaptıkları işlerin %16.5 gibi bi oranda hatalı işlem yada yazı hatası yapılıyorlar.

Zamu X
    zammuray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar geçen arkadaşlarla muhabbet ediyoruz ruhsatlarında 0 I 1 hataları olduğunu bunu muayanede öğrendiklerini anlatıyorlardı. Ben de arabayı alalı 2 yıl oldu bir bakayım ruhsata derken ne göreyim? Yakıt tipi Dizel yazıyor !!
    Araç 1.4 Fire Motor G.punto. Bu modelin Dizel'i mi var?
    Artık şubedeki memur ruhsatı yazarken ne düşündü bilmiyorum.. Ama çevremde bu kadar hatalı ruhsat sahibi varken sanki extradan para kazanmak için bu hataların bilinçli olarak yapıldığını düşünmeden de edemiyorum.
    Şu durumda ne yapmam gerekiyor? Aracı Erkay'dan 0 aldım. Aradan da 2 yıl geçti Henüz aramadım ama hatayı yapan trafik tescil olduğundan onların sorumluluk alacağını zannetmiyorum. Bu durumla karşılaşan arkadaşım oldu mu? ne yapmam gerekiyor. Muayaneye girmeden trafik tescilde ruhsat değiştirmem yeterli olur mu? Trafik kontrolde bana ait olmayan hata nedeni ile ceza yer miyim? Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşım paylaşım yaparsa sevinirim.

Selamlar

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

banada punko yazmışlar ruhsata..

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

bizim öbür arabadada 110 bg yerine 110 kw yazıyor burası türkiye abi normal karşılıyorum

ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

bende de 1.3 geciyordu motor. vergiside oyleydi de ne olur ne olmaz diye duzelttirdim faiziyle vergi borcu gelir mazallah
    StrucTuraL EngiNeeR

Yer imleri

Yer imleri