Ben sorun yaşamadım yaklaşık 4 senedir Ankara sigortayla çalışıyorum .
Arkadaşlar merhaba, GP ile aranıza katıldım.Geçen pzt birmot küçükyalıyla anlaştım ellerinde araba yokmuş sipariş verdiler dün itibariyle araba geldi.Bende plaka için vekalet verdim.Salı çarşama teslim alacağım Allah izin verirse.Benimki 2010 model.İnşallah sitede yazan kronik sorunlarla karşılaşmam.Sizce arabam 2010 model olmasına karşın bu sorunlarla karşılaşırmıyım?
Kasko ile ilgili birşey danışmak istiyorum.Bu aracın kasko primleri çok yüksek çıkıyor.2 şirket üzerinde yoğunlaştım.
axa,allianz,ak 1800-2500 arası çıkıyor.
ben
Anadolu 1200
Ankara 800
boşuna v-para vermekte istemiyorum.Birmotun ankara sigortayalada anlaşması var.Sizce Allah korusun bir hasar durumunda Ankara sigorta düzgün hasar ödermi ? üzermi ?
sizce hangisine yaptırayım ?
Ben sorun yaşamadım yaklaşık 4 senedir Ankara sigortayla çalışıyorum .
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
bu süre zarfında hasarınız oldumu.düzgün ve zamanında ödeme yapıyormu ?
evet iki defa sorun yaşadım yetkili serviste bir iki gün kaldı aracım , halloldu bir sorun yaşamadım
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
Hayırlı olsunn güle güle kullanın , artık kuyruğunu düzeltmek lazımkeyifli forumlar..
bu arada keşke m.jet alsaydınız![]()
Hayırlı olsun... Kazasız belasız kullanlamınız dileğiyle... hayırlı olsun....
m.jet alacaktım ama aradaki fiyat farkını görünce değmez diye düşündüm.ÖYle çok km yapan birisi değilim. 1.4 motorunda fazla yakacağını sanmıyorum.birde dizel arabanın diyelim kayış vs masrafı benzinlinin 2 katı. 1 kayış 500 ise dizelde 1000 lira.Birde ses çıkrıyoru zor gidiyoo vs.Aynı paraya gelir diye düşünerek almadım.Taksi ve şirket arabası olsa alınırda ,bireysel dizel düşünmem.
hayırlı olsun kazasız belasız inş.
ben bu kasko işlerinden hiç anlamıyorum hepsi ayrı ayrı fiyat veriyor gıcık oluyorum bazende günaha sokuyorlar![]()
Yeni bir gp kullanıcısı olarak ilerde fikirlerinizin değişeceğine inanıyorum. İlk zamanlarda benimde düşüncelerim böyleydi
sonn pişmanlıkk ahh ahh müslüm baba![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri