Tam aradığım yaybenzinliye dizel yayı takarsak düşmezmi acaba :\
Selam arkadaşlar 35 mm H&R helezon yaylarım satılıktır... az kullanılmıştır kırığı çiziği patlağı yamuğu yoktur... düşürmesi çok ideal ama bana fazla geliyor malum aile olma durumları... 35 mm vogtlant satan varsa takasta düşünebilirim daha önce kullandım biraz daha yüksek tutmuştu memnun olmadığım için değiştirmiştim şimdi durumlar değişti... neyse kendime ve herkese hayırlı satışlar ve alışlar
Fiyat : 200 tl
Konu schumi tarafından (28/07/2010 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.
Tam aradığım yaybenzinliye dizel yayı takarsak düşmezmi acaba :\
Konu GünahsizSeytan tarafından (28/07/2010 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.
bilmiyorum dostum benzinliye olurmu ...
Bilenler bu konuyu aydınlatabilirmi lütfen ? yaylar elden gitmeden![]()
Hayırlı satışlar diliyorum.Yaylar takılı ise aracın yandan bir fotosunu fikir verme amaçlı eklerseniz daha faydalı olacağını düşünüyorum.
tabiki "3 yıl sonunda schumi" adlı konuyu aratarak hem aracımı hemde düşürme durumunu detaylı görebilirsiniz teşekkürler...
konu mutlu sona ulaşmıştır ilgilenen herkese teşekkürler kilitlenebilir![]()
ben çok ilgi gösterdim ama bana ayrıca teşekkür et![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
kesinlikle ettim bak .... seninle birgün alış veriş yapıcaz fıratcım... senin ürünlerde tekrar hayırlı olsun bak kamikazede 50 mm yay varmış tabanlarıda 215 miş danış istersen ...
Fırat bende sana teşekkür edeyim![]()
abi 3,5 hr aldım bende karar kıldık..ondakiler eibach biliyorum..en mantıklısı benim için bu yaylar oldu..sende saol ilgin için ..alış veriş olayında da siyah taban led stopların varsa pazarlığa başlayalım.
büyük çakallıklar yapabilirim normalde...abicim konu sen olunca akan su durur..saygımız büyük ..müdahale etmem hiç bir sekilde..birebir tanışmasakda duruşunla tecrübenle abimsin
başkası umrumda olmazda..
önümüzdeki hafta görüşeceğiz umarım![]()
hadi hayırlısı![]()
siyah taban yok siyah çerçeveli var ama şu an satılık değil ......![]()
ben anladım işi herkese hayırlı olsun
femoli sen biliyosun kardeşim bu işi![]()
İş sende bitiyor femoli gelince haber ver ( 1 gün önce ) hemen söküm işlemlerine başlayalım![]()
yes okay![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri