işte böyle insanlarda mevcut.. yorum yapmıyorum ki..... kötü bir şey demiyeyim... geçmedin inşallah...
Ankara Kocatepe Camii'nden aşağı doğru inerken(Mithatpaşadan) ilk üst geçidin orda bazı şeref yoksunları yola çivi boşaltmışlar. 15-20 tane araba gidemez hale gelmiş ve trafik tıkanmıştı.
işte böyle insanlarda mevcut.. yorum yapmıyorum ki..... kötü bir şey demiyeyim... geçmedin inşallah...
Yok çok şükür.Trafik tıkandığından bize sıra gelmedi.
Geçmiş olsun semtinizene diyelim ?
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
geçmiş olsun... durduk yere masraf...
İnsanlarımız gün geçtikçe dahada hain oluyorlar maalesef. Allah ıslah etsin demekten başka çare yok![]()
![]()
bende bizim buradaki sandım bi an
Bugün Atakule den Cebeci tarafına inecektim bir an tunalıdanmı yoksa bulvardan mı insem diye düşündüm. İyi ki bulvardan inmişim..
ibrahim en yakındaki lastik bayisini ve lastikçiyi gidip basın
kesin parmağı vardır =))
geçmiş olsun kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
benim evimin önünde arabanın lastiklerini kesmişlerdi lastikçiye kadar öyle gittim baktım ki sadece benim değil 6 tane daha araba var sırada bekleyen lastikçinin yüzü gülüyordu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri