3 kapılı olduğu için ucuz olabilir.. birde fire motorlardan fazla yakıyor diye biliyorum...
Fiat / Punto / Grande 1.4 T-jet Sport / Çok Temiz Sahibinden Fiat Punto sahibinden.com'da
arkadaşlar bu aracın fiyatı nasıl sizce bana çok uygun gibi geldi
bir de bu t-jet ve t-jet sport modeller çok uygun fiyatlara gidiyor hatta çogu fire motorlar daha pahalı sebebi nedir acaba anlamadımçok mu fazla yakıyor bu araçlar
3 kapılı olduğu için ucuz olabilir.. birde fire motorlardan fazla yakıyor diye biliyorum...
turbojet tam isyedigim araba ama yakıtından korkuyorum
bu araba bildiğin 1,4 fire active![]()
bu arabanın t-jetle alakası yok hatalı ilan..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aracın 3 kapılı olmasına ilaveten 100 km de 10 litreyi bulan agresif kullanımda 12 litrelere dayanan bir motora sahip olması ikinci ek piyasasını düşürüyor
bu yüzden ikinci elini uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz
evet ertuğ haklısın ilana şimdi göz attım araç tjet değil![]()
Konu GP COSKUN tarafından (27/07/2010 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hatan var abiben 10 litre görmedim bu arabada hiç..+ aracın motorunda olanları biliyosunuz..+ şehir içi yavaşda kullanmam trafiğede girmem..9.0 litre ortalamam...
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
valla benim motorum diğer t-jetler gibi toz tutmuyo pek..maşallah full sıkıştırıyozama hiç 9.0 u geçmedim daha
biraz da sürüşe bağlı bence
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
tjet demeyin tjet görse utanır ağlar ölür şahin jantı var![]()
2006 da t-jet varmıydı?
tamam t-jet den sogudum yakıt sarfiyatlarını duyunca![]()
1.4 fire önceki puntom 7-9 litre arası yakardı (77hp idi) şu anki aracım 8.5-9.5 litre arası yakıyo(155+hp) nolcak şimdi![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ortasını bulup t-jete tüp taktıralım![]()
Ya arkadaşlar hep çok kaçsın beygirler dünya kadar olsun, ama 5 lt yaksın istiyosunuz
yapmayın Allah aşkına. Her şeyin bir bedeli var. Güç yakıttan gelir.
fıre actıve olmus t-jetarkadas yanlıs arac tıpı secmıs.benım t-jet su an 7.4lt ortalama sehır ıcınde gıdıyor.zaten gıtmesını ıstemeseydım fıre alırdım ama oda t-jet ten asagı kalmazdı.
güç yakıttan can boğazdan gelir![]()
eheh iyi dedim kardeşim =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
benim son iki arabam ilki 77 fire motor,ikincisi 120 tjet motor.
bende arasında öyle uçuk bir tüketim farkı görmedim.100 km de 1 lt yi geçmez aradaki fark.alacak olan arkadaşların gözü korkmasın o kadar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri