hayırlı olsun kardeş
kazasız belasız cezasız inş.
film her zaman bir + katıyor filmsiz arabaya bindiğimde çıplak hissediyorum kendimi![]()
merhaba arkadaşlar ilgilenen ve yardımcı olan arkadaşlar hatırlar bir süre önce film yaptırmak istiyordum önerilerinize başvurmuştum.
film yaptırdım ve çok memmun kaldım.yaptırdığım yerin işçiliğinden de yaklaşımlarından da çok memmun oldum ist. b.paşada yaptırdım bu kaliteye iyi fiyata yaptırdığımı düşünüyorum.
hayırlı olsun kardeş
kazasız belasız cezasız inş.
film her zaman bir + katıyor filmsiz arabaya bindiğimde çıplak hissediyorum kendimi![]()
güle güle bin güzel olmuş. filmin markası ne kaça yaptırdın koyu geldi bana kaç numara film bu?
hayırlı olsun dedigin yerde yaptırmısın kac liraya mal oldu markası nedir ve sökerek mi yaptılar cam altlarını kastırdılar mı yaparken.
EVOEVOEVOEVOEVO
Hakikaten araca ayrı bir hava katıyor.Zamanla renginin biraz daha açılacağı kanaatindeyim.Hayırlı olsun.
hayırlı olsun.. güle güle kullan...
zafer markasını tam hatırlamıyorum. 150 tl ye yaptırdım. 2 ile 3 arasında imiş. benimde tahminimden koyu oldu inş. ceza yemem
aynen hüseyin dediğim yerde yaptırdım markasını tam hatırlamıyorum ama yanımda ki arkadaşlarım iyi bi marka olduğunu söledi. 150 tl ye yaptrıdım.
sökerek yapmadılar ama camın alt kısmında ki filmin bitiş noktaları görünmüyor. çok fazla kalamadım yanlarında ama çok memmun kaldım.
bende rengi açılır herhalde dedim ama usta uzun bi süre renginde değişiklik olmaz rengi açılmaz dedi.
eskişehirde yaptırmadım ama sağlık olsun
şimdiden buluşmada iyi eğlenceler.
Konu erdiyilmaz tarafından (27/07/2010 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
Hayırlı olsun on numara olmşşdikkat edin cevirmesiz yerlerden gidin hiç affetmiyolar tecrübeyle sabittir
![]()
güle güle kullan güzel olmuş artik çiplak değilsin arabanda![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Hayırlı olsun güle güle kullanın aman çevirmeye fln girmeyin affetmezler..
Bende cektırdım hıc afetmıo bazı polıs arkadaslar o yuzden arka 3 cama cektrdım sadeceama diorum onlerede 1 ton acıgını mı cektrsem
çektirin filmleri polislerden bukadar tırsmayın yani bişi olmuyor obur turlu cok cıplak oluyor arac ve güneş yakıyor faydası cok
I ♥ Punto
valla arkadaşlar ben tatile gittim geldim. tek kelime şunu diyorum film olmasaydı afrikalı elemanlara dönerdim cayır cayır yanardım arabada herhalde çok faydasını gördüm.
çevirirlersede yazarlarsada ne yapalım kısmet deriz![]()
15 yıldır araç kullanıyorum 10 tane arabam oldu değişik modelllerde hepsinede film yaptırdım türkiyenin 3/2 sini gezdim sorun yaşamadım
bir defasında edirne girişinde polis durdurdu arabanın içi görünmüyor dedi ne yapıyım abi bende cilt hastalığı var güneşten korumasam kendimi hastanelik oluyorum dedim( baya bi parçaladım ama uv ışınlarının zararları ıvır zıvır derken kurtardım)
tşk ederim bilgiler için dedi geçmiş olsun devam edebilirsiniz dedi.
valla gitcem sımdı ondekılerede cektırcempuntodan once fabıa vardı butun camlar fılmdı bı gun durdurdu polıs arabda da bebek vardı arkada abi dedim bebek tasıyoruz fılan rahatsız olmasın dıe ole olsun dıyıp bırakmıstı ama affetmıolar bazıları
hayırlı olsun.. Güzel olmuş araç..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri