arkadaşlar merhaba,
dün gaziantep'den şanlıurfaya gelirken otobanda 48 derece sıcaklığı gördüm, araçta en ufak bir yığılma, yorulma ve hararetin artması gibi bir durum oluşmadı. düz yolda 120-130km/h arasında, rapma çıkarken 110-120km/h arasında gittim ve yaklaşık 1,5 saat sürdü ve klima hep açıktı. 2 uzun rampadan düzlüğe çıktığımda birinde megane 2, diğerinde seat leon'un kaputundan dumanlar çıkıyodu![]()
hararet ibresi orta seviyenin 1mm yukarısına bile çıkmadıgrande punto birkez daha benden alkış aldı
araçlarımızın motorları ve soğutma sistemleri gerçekten çok iyi arkadaşlar. yağını,suyunu ve yakıtını koyun, gerisi ona kalmış
![]()
katılıyorum kardeşim hamdolsun 30000 km dir bir sıkıntı yok kulllandığımız için demiyorum ama araba aslında 10 numara araç çoğu arabayı cebinden cıkarır))
Aşağı yukarı aynı yollardan bahsedicez adana mersin otoban da hem rampa hem sıcak yola bir çıkıyorum rampalarda 120 km hız. hava sıcaklığı yanıyor dışarısı açıyorumklimamı birinci dereceye bir bakıyorum sağ tarafta bir sürü araç hraret yapmış kaputlar açılmış. Punto bu konuda çok iyi.
Artık Fiorinolu
kardeşim süratli gittiğin için araç rahatca soğutmuştur kendini..intercooler bol bol soğuk çekmiştir süratten ötürüo sıcakta trafiğe gir bakim noluyo
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Bence de soğutma sistemi süper![]()
kalorifer sisteminde süper arabalarımızın.. kışın hemen ısınıyor içerisi..
bende o kadar uzun yol yaptım... yazları.. hararet hiç yükselmedi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri