9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Yükselen trend Punto Evo

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Standart Yükselen trend Punto Evo

arkadaşlar evo hakkında araştırmalarım devam ediyor vede elde ettigim yorumları sizle paylaşmak istedim. evo kullanıcıları internet yorumları önyargılara ragmen (fiata olan önyargı bu arada) hızlı bir şekilde benimsenmeye hatta kendi segmentinde degil üst segment arabalarla kıyaslanmaya başlanmış durumda. evo sayıları arttıkca sadece kullananlar degilde içine bakma fırsatı olanlarda hayranlıklarını gizleyememektedirler. i30 larla kıyaslanan evo tartışmasız heryerde önde gidiyor. i30 üst segmentte olmasına ragmen focus jazz 308 ve digerlerinin evo ve fiatı küçük görmesine ragmen eskisi gibi yok sayamadıklarını birebir takip ediyorum. bu degişim bence gp ciler sayesinde başladı öyle gpler yapıldı ki antipatileri bile olanlar yigidin hakkını yigide vermek zorunda kaldılar. bravo degişimi çok hızlandırdı. üst segmenttekiler bile bravo ya buda arabamı diyemediler. hem iç dış dizayn hemde performans olarak. hala daha bravonun sport modelleri şu piyasada herkesin takdir ettigi ama fiatın oldugu için uzak durulan hakkı teslim edilmemiş arabadır. ama çok önemli bir atakda bravo için geliyormuş galiba. gelelim en önemli konuya bizim arabaların degeri bu kadar hızlı düştükce kimse fiata yaklaşmak istemiyecektir. konuştugumuzda arabaları denedigimizde en son kaleleri olarak bu mevzu kalmıştır. ikinci eli yok çok ucuza satılır. ne yazık ki her söze cevap bulurken bunu defalarca yaşadıgım için bir şey diyemiyorum haklısınız diyorum...

2. Bu mesajı için 2 kişi zafermutlu'ye teşekkür etti:

Onur Yılmazer
    Kafa biDüny@ evolodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½
    Edilen teşekkür: 742

artık fiat a karşı önyargilar değişmekte bence.arabayla yolda giderken bakan fazlasiyla oluyor abartmiyorum bazilari ön amblemine bakiyor dikkatle izliyorum sanırım fiat amblemini görünce bir şok geçiriyolar.araba gerçekten güzel ve kendine baktiriyor fiat a bu konuda teşekkürler.umarim ileri de daha da güzel oyuncaklarla karşimiza çikar
    Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin

4. Bu mesajı için 2 kişi evolodi'ye teşekkür etti:

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

sabahda adamın biri benim aracı tam 10dk seyretti içine falan baktı bende ses etmedim 10dk sonra dedim abi hayırdır diyo bu gerçekten fiat mı ? evet dedim ,çok güzel araba yapmış kimin bu dedi, dedim bilmiyorum yoksa adam inciğini cinciğini sorucaktı

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Punto sağlamlığıyla dizanıyla henüz hakkını alamamış bir arabadır bence. Zamanla punto da hak ettiği yere gelecek eminim

10. Bu mesajı için 2 kişi SKELETER'ye teşekkür etti:

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Bence de punto daha hakkını alamadı. Bazıları hala getz mi punto mu fln dio sinirlerim tepeme çıkıyo. Zaten punto nun 2. el piyasasından belli hakkını alamadığı..

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

Evo heryerde çok dikkat çekiyor dün Bursa-Bandırma-Erdek yaptık herkes geçerken süzüyor arabayı Erdek' e gittiğimizde uzaylı gibi bakmaya başladılar plaka da dikkat çekiyor
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı alperyonar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de punto daha hakkını alamadı. Bazıları hala getz mi punto mu fln dio sinirlerim tepeme çıkıyo. Zaten punto nun 2. el piyasasından belli hakkını alamadığı..
    getz v gp kıayaslaması mı? getz çok kullandım sahibi benim mjet palio ya hasta gp ile kıyaslanırmı..

Onur Yılmazer
    Kafa biDüny@ evolodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½
    Edilen teşekkür: 742

Alıntı EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evo heryerde çok dikkat çekiyor dün Bursa-Bandırma-Erdek yaptık herkes geçerken süzüyor arabayı Erdek' e gittiğimizde uzaylı gibi bakmaya başladılar plaka da dikkat çekiyor
    plaka şekilmiş ama
    Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin