Merhaba arkadaşlar,
Foruma üye olalı 4 ay oldu ama resimleri çekmek ve arabayı tanıtmak baya uzun sürdü.
Arabamı bu forumdan Yiğit Atak Bey'den satın aldım (Ataksss). Sağolsun kapalı garajında çok temiz bakmış 10.000 km'ye anca getirmiş ben keyifle binebiliyim diyeTekrar burdan tşk ederim...
Punto T-Jet alma fikrini bana aşılayan komşum, aynısından kendinde de var, buraya üye kendisiŞu an garajda 2 tane rock siyah GP T-Jet var. İstanbul'da tekini bile görmek zorken biz çiftledik.
Arabada ekstra olarak sadece orjinal 15" alaşım Fiat Jant ve park sensörü var, geri kalan herşey orjinal.
Arabam 12.700 Km'ye geldi, +4 senelik uzaltmış garanti aldım Fiat'tan. Forumdaki sorunları okuduktan sonra hem turbo hemde direksiyon kutusu korkusundan garantiyi uzattırdım. Hayırlısı olsun.
Sıra resimlerde... Umarım beğenirsiniz.
Konu ELOVER tarafından (25/07/2010 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
hoşgeldiniz ilk önce kendinizi tanıtıp öyle aracınızın resmini koysaydınız
Konu StrawBeeRy tarafından (26/07/2010 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Konu ELOVER tarafından (26/07/2010 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
Çok güzel duruyor. Kazasız, belasız, cezasız güle güle kullanın..
İyi günlerde kazasız belasız, keyifli sürüşler...
maşallah... kazasız belasız ...nazar değmesin...
Burda komşumunki ile 2 tane T-Jet beraber.
![]()
maşallah çok temiz allah kaza bela vermesin.... ama benim fotolardan gördüğüm kadarıyla arka camlar manuel dynamıc olup arka camlar manuel olan araçlar varmıydı ?
Çok tşkler.
Evet arka camlar 2008 model 2 t-jet de de manuelFiat'ı anlamak mümkün değil. Sanırım farklı pazarlar için üretilmiş farklı ülke opsiyonuna sahip araçlar yada o seneye has maliyet politikası kurbanı bir seri. Eski modellerde 4 cam elektrikli sanırım, 2008 Dynamic manuel, 2009 da yeniden 4 cam elektrikli.
allah kaza bela vermesin inşallah,
ama sizin resimlere bakınca benim gpyi gördüm sanki
Starjet var bende ama sizinkinin tıpkısının aynısıfaal kullandığımdan Kadıköy-maltepe arası görebilirsiniz
iyi forumlar.
Hayat bakış açılarından ibarettir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri