Hayırlı Satışlar.....
Aracınız harika.. Özene bözene bakılmış belli, fiyatta gayet makul... Bu araç fazla durmaz satılık olarak...
Arkadaşlar aracım 2009 haziran çıkışlı 10900 kmde hatasız bir araçtır.
Dün itibarı ile yıllık bakımıda yapıldı.Gönül rahatlığıyla devir masrafı hariç hiçbir masraf yapmadan kullanılacak bir araç.Kendim ekstradan 15" alaşım jant taktırdım ve 1 ay önce boya korumasını yaptırdım.Dosta gidecek bir araç. sahibinden linki:
https://www.sahibinden.com/11500_km_...XQQdisplayitem
Konu Honor COOPER tarafından (14/08/2010 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Hayırlı Satışlar.....
Aracınız harika.. Özene bözene bakılmış belli, fiyatta gayet makul... Bu araç fazla durmaz satılık olarak...
hayırlı satışlar onur
gerçekten sıfır gibi bir araç
alacak olana şimdiden hayırlı olsun diyelim
inşallah yabancıya gitmez
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
10 binde tertemiz araç.Bu da satılmazsa hiçbiri satılmaz artık![]()
herkese güzel düşünceleri için teşekkürler.
Lakin bu bile satılmıyor arkadaşlar ilan vereli 10 gün oldu saçma sapan 2-3 teklif dışında tık yok malesef.
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar Onur
hayırlı satışlar güzel araba güzel fiyat
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Hayırlı satışlar on numara araç gerçekten bazen böyle temiz araçların neden satıldıgını anlammış degilim hayırlı olsun en kısa zamanda gider bu araç.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Aracı satmak istiyorsanız ancak cazip fiyat vermelisiniz 2010 modelbenzer yeni kasa fiyatının altında fiyat vermelisiniz 2-3binlira değil elbette bu altındalık.
Araç temiz ancak Türkiye şartlarında 23000liraya herkes sıfır bir araca atlama telaşında.
Ben kendi aracımı 20000 e bıraksam bile satılmayacağı kanaatindeyimancak 20binliraya aynı aracı alabilir miyim elbette hayır.
Artık sokaktaki vatandaş bile galerici mantığı güdüyor herkes şark kurnazı olmuş kimse pek extralara bakmıyor. Satın alan için exra fiyta ilave olursa cazip değil ama bedava verilirse albeni önceliği taşır. (not bu laflar galerici laflarıdır bizzat şahidim)
Size kolay gelsin der Allahtan sabır stresinize yardım dilerim daha ne abuk subuk tekliflerle karşılaşacağınızı ve moralinizin bozulacağını tahmin ediyorum umarım satarsınız.
hayırlı satıslar.ufak bır ıkramla kısa surede yenı sahıbını bulacagına emınım..
Hayırlı Satışlar.
Hocam dediklerinize kısmen katılıyorum yalnız benzer yeni kasa ile evoyu kastediyorsanız evo fire dynamic 29500 tl civarı evo ile klasik arasında yaklaşık 1500 tl fark var buda demek oluyorki dynamic versiyon devam etseydi 28000 tl civarı olacaktı bende yaklaşık 50000 tl ucuza veriyorum.ayrıca bu araca fiyat bayisi takasta 21000 tl verdi eğerki siz arzu ederseniz sizinle takas bile yapabirim 20000 e o aracı satamıyacağınız bana hiç mantıklı gelmiyor.tabi nasip işi bu iş nasipse olur ama takas olayındada samimiyim.
Araçtan bir memnuniyetsizliğim yok kafayı Bravoya taktım satılırsa ne ala satılmazsa kullanmaya devam.
Konu Honor COOPER tarafından (26/07/2010 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
Güncel...Arkadaşlar kendisi yada çevresinde böyle temiz bir punto arayan yokmu?
Aracimi takas degil de 28 e kadar birakirim. Yada kullanirim daha 2 yil garatisi var sonucta basim rahat o yuzden bir dolu les araba bu fiyata gidiyor garantisiz ama biz satamadik.
PM attım. Yazmayı unuttumİstanbul a yolunuz düşerse yemekler benden.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri