evet orhangazideki teknik oto süper miş bende duydum ama ben abiye soz verdim eğer sorun cıkmazsa bakım için otoda olacağımizmirrr
Herkese merhaba...Daha önceden üyeliğim vardı e-mail adresim kapandıgı icin giriş yapamamıstım...Yeniden üye oldum...
2005 model 1,3 punto sahibiyim grande'den önceki kasa...Arac suan 90k 'yı gecti...Yetkili serviste yaptırmıyoduk fiyatlardan dolayı..1-2 kere gittigimizde ise Bursa birmottan nefret ettim.
Aracı bakıma sokucam,forumdan okudugum kadarıyla herkes Orhangazi-Teknik Otoyu tavsiye ediyor bikac arkadasımda dahil..Baskı ve frenler yeni değişti sayılır sıkıntı yok...Aracın sıvıları vs genel 90.000 veya 100.000 bakımı ortalama kaca patlar...
Belkide 90k'yı yağ,yağ filtresi,mazot,polen filtresi değistirip asıl bakıma 100.000'dede sokabilirim..Nasıl yapmalıyım karar veremiyorum...
Ayrıca aracı sıfır aldık ama aracımdan suan süpheliyim biyerlerinde birsey var diye..Cünkü ilk aldıgımızdan beri aracın bazı yerlerinde bi farklılıklar gördüm ama pek önemsemedik.Şuan boyası biraz kötü bi durumda gibi...Arac bize İstanbul'da bi birmottan geldi..
Sormak istedigim eger ki aracı biz almadan önceki tarihlerde,İstanbuldaki birmotta herhangi bir tamir işlem vs varsa bütün birmotlarda sistemden bunu görebilirmiyiz yoksa sadece o şubedenmi öğrenebilirz..
Tesekkürler.
evet orhangazideki teknik oto süper miş bende duydum ama ben abiye soz verdim eğer sorun cıkmazsa bakım için otoda olacağımizmirrr
Bu Orhangazi'nin telini biliyormusunuz arkadaşlar?
Yokmu arkadaslar konuyla ilgili bi bilgisi olan yardımcı olabilcek ??
İzmire gitme gibi bi sansım olsa izmir birmotta arkadasımın tanıdıgı var yardımcı olurlar ama Bursada napcagıı sasırdım.
Google'a yazdgınız taktirde öğrenilmicek bisey değil..Bu kadar zor olmasa gerek![]()
Şu an Bursa'da en iyi servis hizmeti veren yerin Çalışkanel olduğunu duydum bir çok kişiden. Tabi memnuniyet görecelidir ama geçenlerde bir arkadaşım 90.000 km de yağ- yağ filtresi, hava filtresi değişimini 165 tl ye yaptırdı.
teknik oto
Adres: BURSA-YALOVA YOLU ÇELTİKÇİ KÖYÜ MEVKİİ ORHANGAZİ/BURSA
Tel: 0-224-573 70 20
Fax: 0-224-573 42 86
Anladım tesekkür ederim bunun yanı sıra sağlam bi ustada lazım aslında...Motordan,yürüyenden gercekten anlayan maddi konuda üzmücek sekilde..Sürekli servise götüremicem aracı...
Baska yardımcı olabilcek kimse yok sanırımm??? Farklı birmotlardan istenilen arac bilgisi cıkarmı bunuda öğrenmek istiyorum ama ???
neden yok takıl bana gidelim aaaaaaa
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar güzel paylaşımlar ilgilenen herkezin emegine saglık diyorum...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Walla gelebilme durumum olsa hiç düşünmeden gelirim...Ama malesef..
Tamam ozaman bu cok güzel oldu...İns. düşündüğüm herseyde yanılıyorumdur..Detayları ilerleyen günlerde yazıcam...Eger ki hersey yolunda ve istedigim gibi giderse...
Tesekkür ederim herkese![]()
Teknik Oto diyorum başka bişey demiyorum benarkadaşlar
Zor durumda kalınırsa Serkır
ben hep serkır a gidiyorum. genel olarak menunum ama benim bilmeiğim ve serkır oto hakkında bilgisi olan var m?
Ben ilk 2 defa Teknik otoya gittim. Biraz uzak kalıyor diye. Sonrada Çalışkanele. 2 si arasında fark göremedim. 2 side gayet başarılı. İsteğinizi geri cevirmiyorlar. Nazik davranıyorlar. Mesela geçen bakımda çalışkanelde 3. stop lambasının 1 tane klips kırılmış olduğunu fark ettiler. Hemen garantiden değiştirmişler. İçeri su alabilir diye. Çalışkan ele gidersen, Kamuran bey var orda. İsmimi ve 16 jab 38 plakamı ver selam söyle. Sizi tavsiye ettiler de.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri