hoşgeldin... kazasız belasız kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar dilerim...
herkese selamlar arkadaslar 1,3 multijet 75 bg beyaz grande punto yla aranıza katılmış durumdayım herekse selamlar
hoşgeldin... kazasız belasız kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar dilerim...
GrandePuntoTR ailesine hoşgeldiniz keyif almanız ve aktif olmanız dileğiyle...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
hoşgeldin formumuza kardeş...
tesekkurler arkadaslar ama puntom hala elımde değıl malesef agustos ayı ıcınde gelecek nasıl bekleyeceksem![]()
Hoş geldin hayırlı olsun.
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
araba bekleme işi zor iş ben gpmi alırken 2 gün sonra teslim edecekelrdi 3. gün sabah 9 aradım ya aracımı bugün teslim edin ya da ben almıyorum vazgeçtim dedim.
ALLAH sabır versin![]()
evinize hoşgeldınız arac beklemek zordur ama gelır gecer az sabır hayırlı oolsun aracnızı kazasız belasız kullanmak nasıp olsun.
hoş geldin.. keyifli ve aktif forumlar..
hoşgeldiniz
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldiniz..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hoşgeldin.. Aktif forumlar..
aramıza hoşgeldin veli
aracın hayırlı olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aramıza hoşgeldin Veli, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Aramıza hoşgeldiniz... Hayırlı olsun aracınız.. Kazasız belasız kullanmanız dileğimle...
ya arkadaslar bısey merka ettım benım sıparısını verdgım punto full kitli şimdi fiatın sitesine girdiğimde daha once 3 satırlı yol bılgisayarlı gösterge türkçe menülü yazarken şimdi sadece 3 satırlı gösterge diyor aceba türkçe menü özelliği benım puntoda olmayacakmı tabı ınsallah olur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri