Arkadaşlar Londra'da çok olmamasına rağmen grandepunto görme fırsatım oldu. bu araçların nerede satıldığını araştırdım ve bir fiat bayisi buldum,beni heyecanlandıran abarth larla karşılaştım. satılan parçaları fiyatları öğrendim. şimdilik resimleri sizlerin beğenisine sunuyorum arkadaşlar.
![]()
Konu mm_isik tarafından (08/07/2010 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir.
Hepsi birbirinden güzel özellikle sarı çok hoşuma gitti yalnız abi fotoları büyütme şansın varmı acaba?
evet büyüttüm fotoları.kusura bakmayın![]()
parça fiyatları olarak neler aldınız acaba öğrenebilirmiyim =)ben koca italyada bulamadım![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ben abarth aracı ve parçaları burda bulacağımı hiç ummazdım.çünkü burada grandepunto fiyatları çok yüksek. 2007 mini cooper 8000£ 2008 grandepunto 12000£
take off jant için 652 £
abarth yan maşbiyeller için 2344 £
abarth araç üzerinde bulunan 17'' jant için 817 £
fiyatını öğrendiğim birkaç parçalar bunlar. kısmetse abarth ile bir test sürüşüne çıkıcam.
özel olarak öğrenmek veya sormak istediğinizbişey varsa sorabilirim
Konu mm_isik tarafından (08/07/2010 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir.
esseesse kit içerisindeki turbo nun fiyatı benim için yeterli olucaktır..zahmet olmazsa tabi =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
tatilim bitmeden tekrar gidicem. gittiğimde sorarım ve fiyatını bildiririm sana ertuğ.
çok teşekkür ederim..eğer soramazsanızda sorun =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
tamam olurilla sorarım
![]()
banada direksyon logosu lazım(airbagle birlikte geliyo)
ama çıkma lazım olduğu için bulunmaz sanırım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
verdiğiniz parçaların fiyatlarına bakınca türkiyedeki parça fiyatları daha uygun.
yoo aslında çıkma parçalar burada çok daha uygun ama grandepunto burada çok az olduğu için parçası yok pek.
birtek abarth yan maşbiyellerin fiyatları banada yüksek geldi ama onda tam hangi parçaların fiyata dahil olduğu konusunda çelişkim varjant fiyatları türkiyeden daha ucuz geldi bana ama siz eğerki daha ucuza biliyorsanız aynı jantları türkiyede bana haber verirmisiniz lütfen? nerede ve fiyatının ne olduğunu?
işte normal grande punto yok zaten abarth punto hiç yoktur herhalde
ama burada ortalık 500 kaynıyor. şunu söyleyebilirimki mini den daha çok 500 gördüm şimdiye dek.fiat ençok satışını burada 500 le gerçekleştirmiş aanlaşılan.
Murat iyi tatiller kardeşim...Turuncu olana bayıldım bayıldım yaaa![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Nasıl yaaaa??? Resmen turuncu abicim16,000 sterlin olandan bahsediyorum ben...Türk parası 40.000 lira mı yapıyo
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
yok yok o resımde oyle cıkmıs ozaman. araba resmen egzotık kırmızı40bın yapmıyo yaaa. 38bın falan yapıyo herhalde
ülkemızde en full grandepuntoya verecegımız paraya burada abarth alabılmek güzel
tabi alana güzel
![]()
burada kimse abarth a 16000£ verıp almaz. almıyolarda zaten o paraya mını veya bmw alıyolar. haklılar bencede:s
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri