Bu ürünler hakkında düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum..
Bu ürünler hakkında düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum..
savaş,araç üreten firmalar,performansı maksimize ,sarfiyatı minimize etmek için uzun arge çalışmalarında bulunuyorlar.
biz daha fazlasını istesekte yapamayız,ben o gibi ürünlerin bir faydası varsa çok tatmin edici seviyede olacağına inanmıyorum.
eminim sen aracını devirli ve sakin kullandığın ve bakımlarını zamanında yaptırdığın sürece daha fazla ekonomi sağlarsın.
acaba kullanan varmı yada bu ürünlerin az da olsa faydası yokmu bunu merak ediyorum
bana da pek mantıklı gelmiyo açıkçası tasarruf konusunda ama çiğ yakma olayında etkisi olabilir diye tahmin ediyorum
konuyu aşağıdaki gibi aratırsanız takip edebilirsiniz...
Eco.66 benzin tasarruf cihazını kullanan var mı?
bende merak ediyorum bunu bi ara e-bay'de aksesuar bakarken gördüm gp nin yakıt hortumuna kelepçe gibi takılıyor ufak bişey, kullanan yok heralde...
işe yaramadığını duydum..
hiç bir işe yaramaz. fizik kanunlarına aykırı. sakın merak edipte paranızı kaptırmayın. tamamen düzmece ve insanları dürtükleme amaçlı dönün oyun bunlar.
boyle birşey olsa fabrika koyar. pazar payı artar.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
para tuzağından başka bir şey değil
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bunun ile ilgili daha öncede konu vardı hatırladığım kadarıyla.Ben eski arabamda 2000 clio benzinli eko 66 kullandım azda olsa bir artısı vardı yakıtta.Ama puntomda kullanmadım çünkü arabayı satarken onuda verdim sonrada pişman olmuştum.Keşke vermeseydim.Bu arada arabamı satacağım için power pox ımı çıkartım puntomdan ve yakıt tüketimi arttı arabanın belirteyim size.Ayrıca arabanın seriliğide azaldı.Bunuda paylaşayım dedim sizinle arkadaşlar.Arabamı sattım ama power box duruyor.İnşallak yeni multijet motorlu bir araba alırsam onda kullanacam.İyi günler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri