Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 2 soru: körfezde trafik? ve ceza ödeme

Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

Standart 2 soru: körfezde trafik? ve ceza ödeme

Merhaba arkadaşlar,

10 gün önce aracım çekilmişti. Trafik çektiği için ceza da kesiyorlar ama polislerle ve komserle konuştum bir durumdan bahsettim cezayı kesmeyeceğiz dediler. Hanüz de ceza fişi kesilmediği için kesmeyeceğiz dediler. Dün de eve ceza gelmiş şimdi polislere ulaşsam hiç fayda etmez sonuçta ceza kesilmiş mecburen ödemem gerekiyor. internet vergi dairesinde sistemde baktığımda ceza görünmüyor. Bazen de duyuyoruz cezayı ödemeden çıkmadığı oluyormuş var mı böyle bir şey paşa paşa ödeyim mi?

Cuma akşamı istanbuldan izmire arabayla gideyim diyorum. En büyük kaygım trafik. Sürekli ya öğle saati çıkıyordum ya gece ama zaman azlığından 4 gibi çıkabileceğim seri bir şekilde körfezi geçeyim diyorum. 17:30 gibi körfezi geçiyor olsam kötü trafik mi olur ? sonra yalova tarafında güzel bir köfte yerim dinlenirim devam ederim sonra çok trafik olmaz ama körfez trafiğinden cuma akşamı çok korkuyorum. Vapurla da geçsek hem pahalı hem trafik olacağı zaman orda da 1 saat sıra oluyor

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Ceza eve geldi sende tebliğ ettiysen paşa paşa öde bence..

Kaptır gel körfezden...
    I ' m c a p u l i n g . . .

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

trafikten yana sıkıntın olmasın temiz ben sürekli kullanıyorum 17.30 da tertemiz olur ben 18 gibi geciyorum genelde.
    EVOEVOEVOEVOEVO

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

Alıntı brabus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

10 gün önce aracım çekilmişti. Trafik çektiği için ceza da kesiyorlar ama polislerle ve komserle konuştum bir durumdan bahsettim cezayı kesmeyeceğiz dediler. Hanüz de ceza fişi kesilmediği için kesmeyeceğiz dediler. Dün de eve ceza gelmiş şimdi polislere ulaşsam hiç fayda etmez sonuçta ceza kesilmiş mecburen ödemem gerekiyor. internet vergi dairesinde sistemde baktığımda ceza görünmüyor. Bazen de duyuyoruz cezayı ödemeden çıkmadığı oluyormuş var mı böyle bir şey paşa paşa ödeyim mi?

Cuma akşamı istanbuldan izmire arabayla gideyim diyorum. En büyük kaygım trafik. Sürekli ya öğle saati çıkıyordum ya gece ama zaman azlığından 4 gibi çıkabileceğim seri bir şekilde körfezi geçeyim diyorum. 17:30 gibi körfezi geçiyor olsam kötü trafik mi olur ? sonra yalova tarafında güzel bir köfte yerim dinlenirim devam ederim sonra çok trafik olmaz ama körfez trafiğinden cuma akşamı çok korkuyorum. Vapurla da geçsek hem pahalı hem trafik olacağı zaman orda da 1 saat sıra oluyor
    Eğer elinize ceza geldiyse belirli bir süre sonra o internet vergi dairesinde gözükür.Gözükmezse bile ödeme şansınız var,belirli bir süre %15 indirimli olarak ödenebilir trafik cezaları,erken ödeme avantajı sağlanıyor.

Okullar kapandığı için herkes kaçmıştır yalova,sapanca taraflarına falan.Normalde olabilecek bir trafik varsa bile biraz daha hafifi olur kanımca körfezde.

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

sağol Hüseyin ben de 4 gibi çıkıp işten gebzeden arkadaşı alıp hızlıca geçmeyi planlıyorum. Normalde 1 saatte geçtiğimiz körfezi 2-3 saatte geçmeyim de yeter sen ne için sürekli körfezi geçiyorsun?

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

sağol Hüseyin ben de 4 gibi çıkıp işten gebzeden arkadaşı alıp hızlıca geçmeyi planlıyorum. Normalde 1 saatte geçtiğimiz körfezi 2-3 saatte geçmeyim de yeter sen ne için sürekli körfezi geçiyorsun?
    İzmit e gidiyorum bazende Sapancaya arkadaslarla eglenmeye gidiyorum.Ailem İzmit te.Akşam iş çıkışı 2. köprü sana yakın ordan gec acık olur gebzeden sonra E-5 ten devam etme kamyonlardan yediğin taşı sayamazsın ben bi kere o hataya düstüm otobandan devam et en temizi.Ama kaza olmaması için dua et gecen bir kaza vardı millet istanbul yolunda 3 saat beklemiş.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

2 sene önce filan bi park cezası gelmişti eve, daha yok sistemde
    yalnız sisteme geçince faiziyle geçiyo sanırım.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

By xx
    ancester - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 151

bu arada aklında olsun geçen bir haber vardı: polis amcalar yeni radar cihazları almışlar gece görüşlü- 2 km menzilli ve bunu ilk olarak izmir balıkesir bursa yolunda deneyeceklermiş. ben de yarın istanbula gidiyorum ama cezasız kurtarırız işallah.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı ancester Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada aklında olsun geçen bir haber vardı: polis amcalar yeni radar cihazları almışlar gece görüşlü- 2 km menzilli ve bunu ilk olarak izmir balıkesir bursa yolunda deneyeceklermiş. ben de yarın istanbula gidiyorum ama cezasız kurtarırız işallah.
    ben zaten tüketime bakacağım için 100 km'yi geçmeyi planlamıyorum. Radar cezasını da 2 kere ödedim çok kötü oluyor :s

sen ne zaman istanbuldan izmire döneceksin peki

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bu gece radarı olayı yaklasık 4 seneden beri Kayseri de pilot bölge olarak deneniyor.Fakat siz aracın yanından gecince algılıyor yolun sagında hafif kafası yola bakan ve stopları yanan bi arac varsa radar olabilir dikkat edin gece yiyince cok daha acı oluyor ödemesi.Kayseri de yemiştim okuldan eve gelirken.
    Konu hsyn28 tarafından (22/06/2010 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.
    EVOEVOEVOEVOEVO

By xx
    ancester - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 151

öyle deme. ayağın farkında olmadan kayıveriyor 103'le ceza yiyorsun.
    muhtemelen perşembe akşamı dönerim. ama puntomla gitmiyorum. focusla gidiyorum.

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gece radarı olayı yaklasık 4 senden beri Kayseri de pilot bölge olarak deneniyor.Fakat siz aracın yanından gecince algılıyor yolun sagında hafif kafası yola bakan ve stopları yanan bi arac varsa radar olabilir dikkat edin gece yiyince cok daha acı oluyor ödemesi.Kayseri de yemiştim okuldan eve gelirken.
    yok bu o değil. o dediğini ankara-polatlı çıkışında falan da görmüştüm. hatta burda kemalpaşa radarı da gece çalışır. bu yeni olay uzaktan da alıyor.
    şimdi gündüz radarı da alıyor ya uzaktan. ama yolu kollayarak gidersen ilerde görürsün ve frene basarsın. önünde araç varsa zaten seni alamaz. ama gece radarını önüne gelinceye kadar göremiyorsun. problem orda.
    herifler bizden çakal...
    Konu erdiyilmaz tarafından (22/06/2010 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yok bu o değil. o dediğini ankara-polatlı çıkışında falan da görmüştüm. hatta burda kemalpaşa radarı da gece çalışır. bu yeni olay uzaktan da alıyor.
    şimdi gündüz radarı da alıyor ya uzaktan. ama yolu kollayarak gidersen ilerde görürsün ve frene basarsın. önünde araç varsa zaten seni alamaz. ama gece radarını önüne gelinceye kadar göremiyorsun. problem orda.
    herifler bizden çakal...
    hee kac senedir geceleyin yola gidip gelirdim uzun yolda simdi o da bitecek yani 100 km hızla kaza riski daha cok bence bu radar kalkmalı ne kadar hızlı gidersem o kadar dikkat kesiliyom uzun yolda yavas giderken tek gözüm acık gidiom yoruyo
    EVOEVOEVOEVOEVO

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

arkadaşlar yine aynı konuda trafik hakkında sorayım.
    akşam 5'te istanbul izmir arabayla gideceğim.
    Son zamanlarda tüm gittiklerim gece olduğundan gece dolaştık körfezi.
    Şu anda tam cuma akşamı 6-7 arası körfezde olacağım
    En son yolları da yenilediler, çok az bir yer kalmıştı
    Son zamanda geçenler var ım? Nasıl oluyor trafik? tavsiyesi olan var mı?
    Feribot'a da binebilirim. bakalım

isteyen varsa izmir'e gidiyorum gelebilir de akşam benle

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

arkadaşlar yine aynı konuda trafik hakkında sorayım.
    akşam 5'te istanbul izmir arabayla gideceğim.
    Son zamanlarda tüm gittiklerim gece olduğundan gece dolaştık körfezi.
    Şu anda tam cuma akşamı 6-7 arası körfezde olacağım
    En son yolları da yenilediler, çok az bir yer kalmıştı
    Son zamanda geçenler var ım? Nasıl oluyor trafik? tavsiyesi olan var mı?
    Feribot'a da binebilirim. bakalım

isteyen varsa izmir'e gidiyorum gelebilir de akşam benle
    kardeşim bugün bende kocaeline geçeceğim gölcüğe girmeden yol yapımı var orda baya bir trafik oluyor dikkat et ben geçen hafta gittim malum düğün için yollar gayet sakindi ama haftasonuna denk geldiğin için biraz dikkat et.

Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

o saatlerde körfezi dolaşmayı kesinlikle tavsiye etmem , 1 saat vapur bekle daha iyi.
    körfez yolunda hem yol yapımı var , hemde o saatlerde aşırı trafik vardır. geçen hafta körfez yolundaydım bin pişman oldum.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Ambarlı-bandırma kamyoncu feribotunu tavsiye ederim

Hiç uymazsa biraz daha bekleyip gece körfezi dönmek daha mantıklı. Çok yol çalışması var ben 3 hafta önce 5 saatte döndüm körfezi

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Arkadaşlar teşekkür ederim, güzel bilgiler aldım, başkaları da bilgisini paylaşırsa sevinirim

Şimdi güzel bir haber de aldım, Kuzenim bebek sahibi oldu. Yeditepe hastanesinde. 5 dk uğrayacağım giderken. '.köprüden e5'e ineceğim. e5'e inmişken bir de sizin yaptığınız yorumlardan da en güzelie skihisar topçular feribotu onu kullanacağım. uygun saat varsa pendik yalova da yapabilirim bakalım

Gürcan ÖZPENPECİ
    scarrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 102

kocaeli çıkışında alt-üst geçit çalışması nedeniyle trafik sıkışıyor. bilginiz olsun...

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Pendik yalova pahalı ama yolu kısaltıyor ne gebzeye kadar gidiyorsunuz ne de topçulardan yalovaya kadar.Ama 55 lira sadece sürücüyle.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Yalova Pendik daha mantıklı.
    1 Yolcu ile birlikte 55 TL'miş. Netten baktım şimdi
    5'te 4.Levent'ten çıkacağım. Garanti olsun diye 19:00 a bilet alacağım.
    Giderken Yeditepe hastanesine de 5 dk uğrarım.
    Çok kötü trafik olmazsa 7'de yetişiriz...

Sayfa 1/2 12 SonSon