arkası yapışkanlı krom çıta ile kenarları
plaka arkasını siyah folyo ile kapladık 15..20 dk lık bir modifiye güzel oldumu
Konu onn.off tarafından (12/09/2010 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.
güzel olmuş... güle güle kullan... emeğine sağlık....
guzel olmus abi krom cıta fiyatı nedır ?
Hadi Abisi .)
1 mt 2,5 tl 3metre kullandım
Güzel olmuş. Güle güle kullanın..
plakalık ıptalı oldumu 10 numara olur kanımca![]()
plakayı sökebilsem bende yapacağım siyah folyoyu...ama silikonladık o kadar...zaten plakayıda kestirmiştim.. oda sorun oluyormuş.. muayenede.. hafif kusur olarak yazıyorlarmış..
yanlışın var mühürsüzler muayeneden geçmiyor artı trafikte polis çevirdiği zaman kimi polisler söküp kırıyorlar kimide 62 lira ceza yazıyor öyle böyle orjinalleri taktırıyorlar bende var daha 2 gün önce sahilde yunuslar çevirdi plakalara baktılar Allahtan iyi polise denk geldik orjinallerden biri yamuk yumuk düzelttirip takıcam dedimde yırttım başka bir inat polis olsaydı bana orjinalleri taktırırdı
karayolları yönetmeliğinde plakanın belli standartları var (boyut, yazı kalınlığı vs.) bu standartı bozduğun zaman ceza yeme ihtimali var... bende plakanın çevresini kestikten sonra nette dolaşırken bir forumda okumuştum...ama şu ana kadar ceza yemedim...inşallah yemem de... geçen ay da muayenem vardı.. muayeden de sorunsuz geçti... ya dikkat etmediler yada bilmiyorlar dı.....
e bunca sıkıtıdan sonra plakayı yapıştırmam yanlış olur diye yapmadım
benide plakalar için hiç çevirmediler...ceza yersek yenisini yaptırırız... yeni yaptırısam kenarlardaki siyah çerçeveleri beyaza boyatacağım.... onun bir zararı var mı acaba...
peki ne ile yapıştıralım mert kardeş silikon veya çift taraflı bant mı hangisi ?
birde plakayı siyah folyoya yapıştırırsak düşmez dimi
sağol arkadaşım bunu söylemen iyi oldu iyi ki sordum yoksa direk folyo üstünde yapıştıracaktım
bence surekli ceza yeme korkusu ile gezecegimize bu tarz olayları hic yapmasak daha iyi olur. polisin dikkatini cekecek bariz bir belirti her daim polis acaba ceza yazar mı korkusu ile yasamak cok kotu ondan sonra dusman oluyoruz polise)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri